nubes dispersas
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
16°

Educació diu que només un 10,3% de professors ha fet vaga

IES Madina Mayurqa aquest dematí. | Pere Bota

La Conselleria d'Educació ha xifrat en només un10,3% el professorat que en aquesta dissetena jornada de vaga no ha fet classe. La nota feta pública pel Govern assegura que "segons les dades enviades pels secretaris i els directors dels centres educatius seguint les instruccions de la Conselleria, un 10,3% dels professors registrats com a actius a la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats han fet vaga avui, sumant en total 1.592 docents entre centres públics i concertats".

Quant a l’educació pública, ha fet vaga un 12,7% dels docents i un total de 1.448 professors. Per altra banda, a l’escola concertada és del 3,6% amb 145 docents en vaga.

Per illes a l’educació pública, a Mallorca dels 8.410 docents ha fet vaga el 17,2%, és a dir, un total de 1.448; a la resta d’illes no hi ha constància que hi hagi fet vaga cap docent.

Quant a l’escola concertada el seguiment de la vaga per illes és el següent: a Mallorca dels 3.604 docents han fet vaga un 4%, la qual cosa suposa 145; a la resta d’illes, de nou, no hi ha constància ara mateix que hi hagi fet vaga cap docent.

Un 46% segons l'Assemblea de Docents
El seguiment de la vaga que aquest divendres es duu a terme a Mallorca com a protesta pel tractament integrat de llengües (TIL) és d'un 46%, segons ha xifrat l'Assemblea de Docents.

Aquesta és la dissetena jornada de vaga indefinida convocada pels professors com a mesura de pressió contra la imposició del TIL a partir d'aquest curs escolar. A les Pitiüses, la vaga es reprèn aquest pròxim dilluns, 11 de novembre, també amb una aturada de 24 hores.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per pep, fa mes de 10 anys

CAS TURISME JOVE : Acusats 13 persones , entre ell qui era el director y gerent d´aquest organisme entre 2003 i 2007 : Sr Juan Francisco Gosálbez. Delictes : prevaricació , malversació de fons , falsificació documental per a augmentar-se les seves ganàncies.
S´ha informat per IB3 , però el que no s´ha dit és que tots ells éren del PP ( no fa gaire les varen donar de baixa del partit perquè no aparegués la informació de que éren del PP ) Ala idò .... seguim trobant-lis coses i ells segueixen amagant els fets , però ens desinformen (ja que no diuen tota la veritat)

Valoració:0menosmas
Per Joan M. Gelabert, fa mes de 10 anys

Que consti que no sé quines dades són les correctes. Ara que les dades de la conselleria me les pas pels collons. Ja no em crec cap mentida d'aquests psicòpates compulsius.

Valoració:1menosmas
Per mallorquin, fa mes de 10 anys

Que catalufos, no hay comentarios porque la huelga ha sido un fracaso..jjajajajajajajajajajajajaj

Valoració:0menosmas
Per EL CORREO DEL ZAR, fa mes de 10 anys

CON UN 10,3% DE DOCENTES EN HUELGA HOY:
- 17,2% EN LA PÚBLICA (1448 DOCENTES)
- 4% EN LA CONCERTADA (145 DOCENTES)
SIN COMENTARIOS.

POR OTRO LADO, LA ASAMBLEA DE ALCALDES REUNIDA HOY VIERNES SE HA MANIFESTADO A FAVOR DEL TRATAMIENTO INTEGRAL DE LENGUAS
TIL). TODO ESTA DICHO

Valoració:0menosmas
Per nomines, fa mes de 10 anys

quan es fagin el pagament de final de més es sebra de forma exacte quanta gent va fer vaga .
el til ja es una realitat , a la llarga o agrairan tots el uns per tenir raor i els altres peque han apres una lliço , la lliço es que a la vida un a d´estar p`reparat .
salutacions

Valoració:-5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente