algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

L’STEI s’oposa al tancament de RTVV

L’STEI, l’STEPV intersindical valenciana i l’USTEc-STES del Principat han donat a conèixer la seva oposició frontal a les pretensions del president Alberto Fabra de tancar RTVV.

Aquests sindicats creuen que la resposta del cap del govern a la sentència del TSJCV que declara nul l’ERO és pròpia d’un "autoritarisme tercermundista". Segons això, la Generalitat ha d’acatar la sentència i apostar per una RTVV pública, en valencià i de qualitalt i no per tancar-la.

Consideren els representants dels treballadors que la iniciativa recorda a la qual dugué a terme a Balears el govern Bauzá, en no va acatar la sentència del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears que suspenia el calendari d’aplicació del TIL pel curs actual, i rere això es publicava al BOIB un Decret Llei exprés per no complir la sentència. "Una mangarrufa i una jugada bruta del govern que ha creat molta indignació social i fins i tot ha creat divisió interna dins el propi Partit Popular de les Illes", afirmen els sindicats.

Per aquest motiu, l'STEI Intersindical i USTEC STES del Principat fan suport als treballadors i treballadores acomiadats a Canal 9 i expressen el seu suport a la crida que fa l’STEPV Intersindical valenciana al conjunt de la societat del País Valencià, a mobilitzar-se de manera ferma i massiva per impedir el què segons la seva visió és un "cop a la democràcia, a la llibertat d’expressió, a l’estat de dret, als drets de les treballadores i treballadors de RTVV i del conjunt de la societat valenciana".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.