algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
19°

Presenten a Palma els actes en suport a la Via Catalana

1264
Un grup de catalans dugueren la cadena per la independència fins a la Gran Muralla xinesa. | Efe

Aquest dissabte 7 de setembre, a les 11.30 hores, es duu a terme la presentació de la cadena humana que es preveu realitzar el 10-S a Mallorca. Concretamen l'acte tindrà lloc a les arcades que connecten la plaça Major amb el carrer Sindicat de la capital.

Aquest esdeveniment, al qual han convidat a assistir l'Obra Cultural Balear i l'Assemblea Sobiranista de Mallorca, dóna suport al procés d'independència del Principat, així com la "reivindicació de la nació sencera", segons afirmen mitjançant una nota pública.

Els organitzadors expliquen que a partir de les 20.00 hores del proper dimarts es durà a terme a la plaça Major de Palma una cadena humana que encerclarà un mapa dels Països Catalans. 

Així mateix, a Eivissa també realitzen un acte de suport a la Via Catalana, aquesta vegada el proper diumenge, 8 de setembre, a les 12 del migdia. La concentració s'ha realitzat al monument a Guillem de Montgrí, situat al mirador de l'Ajuntament de Vila.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per emigrante, fa mes de 10 anys

La cadena es el 11, pero aquí se hace el 10, asi nos sacamos la foto y vamos corriendo el 11 a Catalunya, y nos ponemos en el lugar que nos indiquen.
Después les mostramos la foto y levantamos las subvenciones de la Gene para poder pagar deudas de la OCB.
Y vuelta a Mallorca.

Valoració:-1menosmas
Per Aquí, en català!, fa mes de 10 anys

@LLengua denominada denominadora matemàticament par


No, no ho he oblidat i, a més, n'hi afegiré una altra, de denominació, encara que aquesta no és meva:


LAPOLLA (Lengua Aragonesa Propia de Otros Lindos Lugares de Aragón).

Valoració:3menosmas
Per XL, fa mes de 10 anys

Ho confeso, està molt mal fet i ho sé. Però quan veig certs niks i després llegesc catalanufo o altres gintajàfores, no continuo llegint, però gairebé com ´si d´un acte reflexe es tractàs, m´en vaig cap a la maneta cal.ligulina destructora de cristiàns, i... clic! li dono un punt negatiu.

Valoració:3menosmas
Per Joan Miró Font, fa mes de 10 anys

Des d'Eivissa, gràcies per sa referència a sa cadena d'aquest diumenge, però també cal ressenyar que a Maó, es mateix dia que a Palma, és a dir, dia 10, se n'ha anunciada una altra de cadena

Valoració:7menosmas
Per LLengua denominada denominadora matemàticament par, fa mes de 10 anys

Aquí en Català: Sempre oblidau que el LEPE també és mundialment conegut, sobre tot a Sud-Amèrica com Parla Espanyola Dominant Occidental o PEDO.

Valoració:2menosmas
Per Bart O'Lomé, fa mes de 10 anys

Los catalanufos ,en el fondo me dan lástima.Viven en un mundo inventado,falso, irreal...y de vez en cuando se topan con la dura realidad...cuando han de ir al extranjero CON PASAPORTE ESPAÑOL,cuando han de abrir una cuenta corriente en el banco,con DNI ESPAÑOL...Cuando se dan cuenta de que pasa el tiempo;días,meses,años, y ellos siguen siendo españoles, porque sencillamente eso es así y no de otra manera...y se dan cuenta de que HAGAN LO QUE HAGAN NO CONSEGUIRÁN NADA...ya le pasó al Chininacs aquel...Y encima con "héroes" como Rafa de Casanova llamando a luchar en nombre de España,para después "desaparecer" y luego "reaparecer" amnistiado y con sus bienes intactos,todo gracias al odiado Felipe V...Pobrecillos...

Valoració:-3menosmas
Per Cabrit, fa mes de 10 anys

Hi he passat quan anava a Ca's Caparrot.
Era un autentic colapse.

Valoració:-17menosmas
Per Aquí, en català!, fa mes de 10 anys

Que no ens imposin el bilingüisme també en aquest fòrum: deixem sense respondre ni valorar els comentaris en la llengua cooficial distinta del català o LEPE (Lengua Española Propia de España i del mundo mundial...). I si podem evitar de llegir-los, millor. Demostrem, amb fets, que aquí l'idioma foraster no és útil ni necessari.

Valoració:10menosmas
Per observador, fa mes de 10 anys

Los utras-catalanes se creen que con actos mediáticos como este van a conseguir algo fuera de España, bueno una cosa si, ponerse nuevamente en evidencia, ya que con plagios e imitaciones de otras regiones (Serbia) no tienen un ápice de comparación y ellos lo saben, como saben que mareando la perdiz no van a conseguir nada que no sea ponerse en ridiculo.

Valoració:-4menosmas
Per ANTIFASCISTA, fa mes de 10 anys

PANCATALANISMO = FASCISMO

Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente