algo de nubes
  • Màx: 20.17°
  • Mín: 13.1°
20°

El PP demana al PSIB que «no s'amagui» i publiqui les seves declaracions de renda

La portaveu del PP al Parlament, Mabel Cabrer, ha demanat aquest dilluns al PSIB que «no s'amagui» i el repta a publicar les declaracions de la renda de tots els diputats ja que en les declaracions de béns no figuren els seus ingressos.

En roda de premsa, Cabrer ha recordat que els socialistes «s'han passat tota la legislatura donant lliçons de transparència», i ha exigit a la portaveu del PSIB al Parlament, Francina Armengol, que, «de forma immediata», pengi la seva declaració de renda de 2010 i 2011.

«Que demostri que no té res a amagar», ha dit.

La popular ha indicat que les declaracions de la renda dels parlamentaris del seu grup es publicaran i ha indicat que demanaran a la Junta de Portaveus que es facin públiques les de tots els diputats.

Cabrer ha advocat per que es realitzi mitjançant la fórmula que sigui «més ràpida» i que es modifiqui el reglament de la Cambra si és necessari.

A més, ha dit que el PSIB ha de publicar les seves declaracions de la renda, no perquè ho hagi fet el PP, sinó «per la seva coherència política». La popular ha admès que la publicació de les declaracions de la renda es deu al fet que «hi ha hagut un canvi» en el partit «per unes circumstàncies nacionals molt determinades».

A nivell nacional, ha dit, s'han produït uns «fets importants» que han «agreujat la imatge del PP i de tots els polítics».

Així, ha indicat que des de Balears han estat els primers a mostrar als ciutadans que intenten guanyar-se la seva confiança i ha destacat que el president del Govern, José Ramón Bauzá, ha realitzat «gests importants de credibilitat davant la ciutadania», i ha estat l'únic president autonòmic que «ha donat tanta informació», una cosa que «l'honora» ha opinat.

Finalment, preguntada pel finançament dels partits polítics, la portaveu ha considerat que aquest és un tema sobre el qual els dos grans partits polítics a nivell nacional «s'han de plantejar seriosament».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.