lluvia ligera
  • Màx: 17.23°
  • Mín: 11.35°
14°

Bauzá defensa que al Parlament es pot fer la mateixa feina amb menys diputats

22506
El president ha destacat la reducció de parlamentaris com una mesura d'estalvi important per a la Cambra. | E.P.

El president del Govern, José Ramón Bauzá, ha assegurat aquest dijous que es pot fer "la mateixa feina parlamentària" amb menys dels actuals 59 diputats i, així, ha defensat la importància de practicar un "ERO" a la Cambra balear per a reduir la seva despesa.

En declaracions a la premsa durant una visita a diferents empreses de Binissalem, el cap de l'Executiu balear ha destacat que el grup parlamentari popular espera trobar "un punt de trobada" amb els partits de l'oposició sobre aquest tema, i ha opinat que altres alternatives de reducció que s'apliquin no serien tan efectives com aquesta.

"On realment es pot reduir és reduint el nombre de diputats", ha incidit Bauzá, qui ha defensat que aquesta proposta és el que la ciutadania demana perquè "es pot fer perfectament un ERO de diputats a la nostra comunitat".

"Tot el que no sigui això", ha dit, serà reduir però anant "pels costats".

Per això, ha remarcat que "seguirem treballant intentant arribar a algun acord" malgrat que "quan vam fer la proposta inicial, immediatament els partits de l'oposició la van rebutjar".

Finalment, ha recordat que el PP necessita dos terços de la Cambra per a dur a terme aquesta acció i ha conclòs dient que els partits de l'oposició si hi estan disposats, acabaran donant suport a aquesta reducció de parlamentaris.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per tolo, fa mes de 11 anys

Té raó, es pot fer la mateixa feina amb menys diputats, basta veure que la mitat dels diputats del PP es dediquen només a aixecar la ma quan els diuen, i també segurament sense la presencia de Bauzà es podría fer la mateixa feina, i millor..-

Valoració:1menosmas
Per Independència ja!, fa mes de 11 anys

Són massa intel·ligents per noltros, que som beneitets.... ho dic perquè ara noltros per salvar el Reino hem de fer més feina per menys doblers, però ells no, ells tenen clar que per no baixar-se el sou s'estimen més treure la gent defora, farà dos anys que ens ho mostren i demostren cada dia!

Valoració:1menosmas
Per Català de Marratxí, fa mes de 11 anys

Ara a veure què farà ara el PSOE. Si es necessiten 2/3 de la cambra per a decidir aquesta nova retallada a la democràcia, esperem que no faci el que va fer el 1995 acceptant pujar la barrera electoral del 3 al 5% per a deixar UM fora de les institucions. El que aquest partit espanyolista no ha calculat mai és que aquestes operacions (que també han secundat al País Valencià) els perjudica també a ells: El més beneficiat d'eliminar diputats és el primer partit, i aquest ha estat el PP en totes les eleccions, i molta més distància hi haurà entre el 1r i el 2n partit en les properes.

Valoració:3menosmas
Per Lleonard, fa mes de 11 anys

No som una comunitat, som part d'una nació.

Valoració:2menosmas
Per Formenterense, fa mes de 11 anys

"Bauzá defensa que al Parlament es pot fer la mateixa feina amb menys diputats"

I fer la mateixa feina sense cobrar tant, no? Com que no li convé ¡¡

Es que es pensa que noltros som curts....

Valoració:5menosmas
Per Berenguer, fa mes de 11 anys

S'estan preparant per a la davallada de vots.
Serà manera de frenar el canvi de govern.
Més que mai la unió de partits de la terra serà necessàra. Necessitam unió i representació a les quatre illes.

Altrament, serà una reducció de la pluralitat del parlament, els partits petits ho tindran encara més difícil.

NOMÉS UNITS SOM I SEREM

Valoració:4menosmas
Per Tomeu, fa mes de 11 anys

Amb aquesta proposta demostra el poc interès que té aquest partit polític per gestionar des de aquí la nostra comunitat.

Valoració:4menosmas
Per balear, fa mes de 11 anys

idò au, ell i els seus del Partido Phalangista, a casa tots, i que deixin governar als que estimam o fan d'estimar Mallorca, Menorca i les pitïuses

Valoració:5menosmas
Per Mascarat, fa mes de 11 anys

Poca broma amb aquestes afirmacions. En el fons el que volen és recentralitzar l'estat insinuant que els parlaments i els governs "perifèrics" són innecessaris i cars. Volen tornar a les "delegaciones provinciales".

Valoració:5menosmas
Per Espanyolisme és feixisme, fa mes de 11 anys

http://www.youtube.com/watch?v=fZijN8EijuI

Denunciant la guerra silenciosa que espanya està duent a terme contra Catalunya i la resta dels Països no Castellans que ocupa l'estat depredador i pan-castellanista.
Denouncing the silent war that Spain is waging against Catalonia

INTERNACIONALITZAM Sa nostra lluita!

Valoració:13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente