algo de nubes
  • Màx: 11.89°
  • Mín: 7.47°
11°

«Si no assolim l'objectiu de dèficit hi estarem a prop, gràcies a l'esforç titànic del Govern»

La portaveu adjunta del PP al Parlament Balear, Margalida Prohens, s'ha pronunciat avui sobre el fet que el Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques hagi reconegut que Balears presenta un risc de desviació del dèficit. Així, ha afirmat que si no s'aconsegueix, que encara està per veure, sí ens quedarem «molt a prop gràcies a un esforç titànic del Govern», amb les seves mesures molt impopulars, i també dels ciutadans d'aquesta terra.

La diputada popular ha assegurat aquest divendres que el Pla d'Equilibri és va engegar a la comunitat finalitzant el segon trimestre de 2012, i encara és «molt prest per fer una valoració en la seva totalitat».

A més, ha considerat que «és molt difícil passar d'un dèficit consolidat superior al 4%, que suposava un desviament de més de 1.000 milions d'euros a l'any, a un dèficit de l'1,5%, el qual suposa rebaixar-ho a 350 milions i ha contextualitzat que això no ocorre a altres comunitats, que venien d'un dèficit del 2%, per exemple.

Prohens ha afirmat, després de conèixer que Brussel·les no demanarà nous ajustaments a Espanya per complir l'objectiu de dèficit pactat per a 2012 i 2013, que l'esforç «ja està donant els seus fruits», malgrat «el risc de desviament del compliment de l'objectiu per a aquest any a set comunitats autònomes», entre les quals hi ha l'Arxipèlag.

Segons ha dit «això vol dir que anem pel bon camí, i que els governs d'Espanya i les comunitats on governa el PP han aconseguit recuperar la confiança internacional que desgraciadament havíem perdut».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per fireros..., fa mes de 11 anys

Esforç titànic? i quen esforç han fet? han decidit renunciar al sou?

Valoració:3menosmas
Per indignat, fa mes de 11 anys

No serà per l'esfor titànic si no més mbé per l'esforç TIRÀNIC del govern.
Pagam els de sempre i els que han generat la crisi i s'han omplert les butxaques segueixen a lloure.

Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente