algo de nubes
  • Màx: 19.42°
  • Mín: 9.02°
19°

Alorda considera una "obsessió pròpia d'una secta" l'actitud de Wert contra el català

El diputat autonòmic del PSM-IV-ExM Antoni Alorda ha qualificat d'"obsessió pròpia d'una secta" l'actitud del PP i del ministre d'Educació, Cultura i Esport, José Ignacio Wert, contra el català i les llengües pròpies de cada comunitat autònoma.

En ocasió d'una roda de premsa, Alorda ha criticat les declaracions realitzades per Wert a Telemadrid que, entre altres qüestions, va afirmar que hi ha comunitats en les quals s'identifiquen tendències cap a l'autodeterminació en el sistema educatiu i en l'ús de la llengua.

Alorda creu que això no passa a les Balears, sobretot perquè el PP governa per una àmplia majoria absoluta, i ha considerat que el Govern del PP "ha perdut el nord".

També ha qüestionat l'anunci del ministre que el Govern pagarà col·legis privats perquè ensenyin en castellà a les comunitats amb llengua cooficial on les autoritats es neguen a oferir una educació vehicular en aquest idioma.

Es tracta d'un "despropòsit", ha afirmat el diputat econacionalista, que s'ha preguntat d'on traurà el Govern aquests doblers amb les retallades que està aplicant a l'educació.

Segons la seva opinió, en el fons, aquests anuncis són una "cortina de fum" per desviar l'atenció dels problemes socials i la "fractura social" que hi ha a tot l'estat a causa de la crisi, ha conclòs Alorda.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Elisa, fa mes de 11 anys

La passa següent serà penjar fotos d'en Franco i començar les classes resant i cantant el "Cara al sol".

Valoració:4menosmas
Per Rappel Bosch, fa mes de 11 anys

Pagaran per ensenyement en Castella, pero seguiran castigant amb retalls educacio i sanitat publica, quan cinisme al pp...

Valoració:4menosmas
Per Filiprim, fa mes de 11 anys

Brillant, com sempre, Alorda!

Valoració:3menosmas
Per Pere, fa mes de 11 anys

Aquest ministre, és ministre del dictador Franco o s'ha escapat del psiquiàtric.

Valoració:7menosmas
Per tomeu, fa mes de 11 anys

Com es passen amb el tema de la llengua. A aquesta gent del PP (govern central i autonòmic) els preocupa més el tema lingüístic que l'economia. Ens estam enfonsant dins el fang de la pobresa i volen desviar l'atenció. NO PIQUEU

Valoració:11menosmas
Per tomeu, fa mes de 11 anys

Són una secta i afegiria més , mafiosa. Sort que no els sortí bé el tema del fems-combustible perquè a hores d'ara ja tindríem la corrupció italiana a casa.

Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente