nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.42°

El Govern prepara noves fusions d'empreses públiques

El vicepresident econòmic de Promoció Empresarial i Ocupació, Josep Ignasi Aguiló, ha explicat aquest dimarts que ja hi ha hagut 38 empreses públiques de la comunitat que s'han fusionat i, a més, ha revelat que durant els "pròxims mesos" se sumaran altres 60 ens a aquest procés.

Així ho ha confirmat el vicepresident durant el ple parlamentari d'aquest dimarts en resposta a una pregunta formulada per la portaveu del PP a la Cambra, Mabel Cabrer.

En la sessió, Aguiló ha posat l'accent en la "reestructuració de tot el sector públic" empresa pel PP des que aquest partit va arribar al Govern.

Segons ha assegurat, els 'populars' han canviat les "portes i finestres" de l'edifici perquè aquest sigui més "adequat" a la realitat actual. A més, també ha assenyalat que les xifres de l'atur s'estan "acostant més al que és desitjable" i que "a poc a poc" s'anirà cap a l'"economia ferma que volem".

A més, el vicepresident ha tret pit recordant que l'informe de la Fundació d'Estudis d'Economia Aplicada reflecteix que Balears és una de les Comunitats que "compleix millor" els objectius de dèficit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.