algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
20°

La CAEB diu que l'evolució de l'atur és negativa malgrat decreixi la dada interanual

La Confederació d'Associacions Empresarials de les Balears (CAEB) ha assenyalat que encara que l'evolució de l'atur és negativa a l'Arxipèlag -encara que millor que la de l'Estat- hi ha una tendència positiva, que és que s'està reduint la diferència respecte a 2011.

Malgrat això, no esperen canvis significatius de cara a l'hivern.

El president de la CAEB, Josep Oliver, ha afirmat que "una vegada més veiem que la xifra d'aturats baixa en relació amb el mes anterior, en gairebé 2000 persones, menys del que voldríem, però creix en relació amb l'any anterior, més del que voldríem, i ni tan sols no hem pogut baixar fins els 72.000 aturats registrats el 2010".

En declaracions als mitjans de comunicació ha afegit que "malgrat això, veiem que hi ha una tendència positiva, que és que la diferència -en el número d'aturats- respecte a 2011 es va reduint, i ara està en un increment interanual de l'atur del 6,4%, mentre que en el conjunt de l'estat la variació interanual és del 12%".

Per sectors, "veiem que el sector serveis redueix de forma notable el número d'aturats respecte al mes anterior, mentre que el de la construcció l'augmenta", ha comentat.

En aquest sentit ha conclòs que "podem dir que aquestes xifres reflecteixen una evolució que continua essent negativa però millor que la d'Espanya, i no esperam que de cara a l'hivern hi hagi canvis significatius en la comparació interanual, ni per a bé, ni per a mal"

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.