algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 19°
19°

Fiança civil de 18,5 milions a Ruiz-Mateos a pagar en 24 hores

L'empresari es va negar a declarar per una presumpta estafa en la compravenda d'un hotel a Mallorca a l'empresari Francisco Miralles

Una jutgessa de Palma ha impost a l'empresari José María Ruiz-Mateos i als seus sis fills mascles una fiança civil de 18,5 milions d'euros que hauran de pagar en 24 hores, per cobrir possibles responsabilitats derivades d'una eventual condemna per estafa en la venda d'un hotel.

En una sentència interlocutòria notificada avui, la jutgessa accepta la petició de l'advocada dels querellants, Isabel Fluxá, d''imposar a Ruiz-Mateos i als seus fills una fiança de 13,9 milions més un terç d'aquesta quantitat.

La jutgessa dóna un termini de 24 hores per pagar la fiança, el qual vencerà divendres vinent, segons fonts jurídiques, i, altrament, es procedirà a l'embargament dels seus béns.

José María Ruiz-Mateos va comparèixer davant del jutjat de Palma fa unes setmanes i es va negar a declarar per aquesta presumpta estafa en la venda d'un hotel a l'empresari Francisco Miralles, després de la qual cosa la jutgessa va decretar la prohibició de sortir d'Espanya per a l'empresari de Jerez.

 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.