algo de nubes
  • Màx: 11.89°
  • Mín: 7.47°
11°

“Dades favorables” pel PP a Palma i majories absolutes a la Part Forana

El coordinador electoral del PP, Toni Gómez, ha revelat que les primeres dades de vots a alguns barris de Palma estan sent "favorables" a aquest partit, mentre ha destacat que els 'populars' ja han aconseguit la majoria absoluta en els municipis mallorquins d'Escorca, amb sis regidors, davant un de Convergència, i a Fornalutx, amb quatre regidors.

En roda de premsa, Gómez ha recalcat que malgrat que les dades dels primers resultats de les eleccions són "favorables" al PP, ha indicat que el seu partit encara espera, més enllà de la majoria aconseguida a Escorca i Fornalutx, amb el cent per cent dels sufragis escrutats, tenir xifres més "fiables".

D'altra banda, ha subratllat que la participació en aquestes eleccions és "semblant" a la dels comicis de 2007, si bé preguntat sobre si l'alta participació pot beneficiar al seu partit, ha estat caut en afirmar que es podrà opinar amb "més seguretat" una vegada vagi avançant la tarda i es vagin produint més dades.

"A nivell autonòmic s'ha iniciat l'escrutini i els percentatges són molt petits, per la qual cosa és aviat per fer una valoració amb certa fiabilitat", ha insistit, mentre ha advertit que el recompte de vots en alguns barri de Palma no és gaire elevat, pel que ha advertit que "pot portar-nos a error" el fet que les primeres xifres conegudes ja siguin positives per al PP.

Preguntat sobre si el fet de guanyar Palma podria assegurar un bon resultat a Mallorca i a les Balears, ha asseverat que el que vol el PP és "guanyar a la capital balear, així com en el Consell i a qualsevol municipi". No obstant això, ha reiterat que la seva formació esperarà que es vagin produint més dades i ha anunciat que més endavant ho farà el president 'popular' i candidat a la Presidència del Govern, José Ramón Bauzá, a fi de fer valoracions "definitives i concretes".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Lo Rat Penat, fa mes de 12 anys

Aixì qualsevol guanya! A Palma amb 50 persones empadronades a un solar i a Escorca amb 22 a una cel.la de Lluc.Jo com a mesura de seguretat he amagat la cartera.

Valoració:-6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente