algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.33°
15°

Tanquen campanya avui a mitjanit

El darrer dia de campanya electoral ens deixa una jornada plena d'actes de tancament de tots els partits.

PSIB-PSOE
Palma, Algaida, Calvià
Els socialistes tanquen la campanya a Palma amb un acte a la plaça París (en cas de pluja, serà a l'Escorxador) des de les 19 hores. Més tard, Francesc Antich es desplaça a Algaida (21 hores, la plaça del poble). A més a més, la festa final de Calvià tindrà de convidada Francina Armengol, amb un acte a les 22.30 hores al camp de futbet de Son Ferrer (Calvià).

PSM-IV-ExM
Palma
La coalició celebrarà la festa final a l'esplanada del molí d'en Garleta, al barri del Jonquet de Palma, a partir de les 20.45 h. Hi haurà música i sopar popular per als assistents.

Esquerra Unida
Palma
La formació ecologista durà a terme avui vespre la seva festa final de campanya al parc Rosa Bueno, ubicat a la barriada del Rafal. Serà a partir de les 19 hores i inclourà parlaments dels tres caps de llista: Aina Comas, Albert Aguilera i Manel Carmona.

Esquerra
Pollença
El candidat d'esquerra al Parlament compareixerà en el claustre de Sant Domingo (Pollença), on realitzarà un míting amb el candidat a batle, Miquel Àngel Sureda.

Convergència
Santanyí i Manacor
Tanquen la campanya amb dos mítings a la Part Forana. A Santanyí serà al poliesportiu (20 h), mentre que a Manacor serà a la plaça del Serralt (21 h).

Partit Popular
Inca, Manacor, Calvià
José Ramón Bauzá farà avui un tour per assistir als actes de cloenda a Inca (21 hores, plaça de la Torre), a Manacor (21.45 h, al Pavelló Municipal d'Esports) i a Calvià (22.45 h, a la plaça d'Europa del Toro). Acabarà a les 23.20 hores sopant al Molí d'es Comte (carretera d'Establiments).

Lliga Regionalista
Palma
La Lliga celebra actes de cloenda a Manacor (20.30 h), ses Salines (20.30 h), Santanyí (20.30 h), Calvià (21 h), sa Pobla (21 h) i Campos (21.30 h). Jaume Font prendrà part en el míting de Manacor, que tindrà lloc a la plaça de la Bassa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.