algo de nubes
  • Màx: 20.11°
  • Mín: 13.93°
20°

PSM-IV-ExM aposten per reconvertir la construcció

Candidats i dirigents de la coalició es reuniren ahir amb col·legis professionals del sector per explicar-los les seves propostes

La coalició PSM-IV-ExM apostà ahir per implantar un pla de reconversió per al sector de la construcció. Els membres del PSM-IniciativaVerds-Entesa, com el candidat a la presidència del Govern, Biel Barceló; el president d'Entesa, Biel Huguet; la candidata al Consell, Magdalena Palou; i el portaveu de la coalició, Jaume Sansó, es reuniren ahir amb representants de diferents col·legis professionals relacionats amb el sector de la construcció (aparelladors i arquitectes tècnics, enginyers, arquitectes, etc.) per tal d'escoltar les seves inquietuds i per presentar-los seves les propostes per dinamitzar el sector. Huguet explicà que "el sector de la construcció es troba, molt probablement, en el pitjor moment de la seva història. La crisi econòmica i financera internacional ha afectat especialment un camp que tenia sobrepès".

Així mateix, afegí que es tracta d'un sector que "imprescindiblement haurà de reinventar-se i apostar per la sostenibilitat i per les propostes consensuades i a llarg termini". Entre les iniciatives de la coalició hi ha la creació d'una mesa sectorial, i el foment de la rehabilitació, la sostenibilitat, la innovació i la internacionalització de zones turístiques i residencials degradades.
Amb tot, el més urgent seria la posada en marxa d'un pla integral per valor de 60 milions d'euros.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.