algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 20°
26°

La Lliga Regionalista promet una major eficiència per a la Sanitat pública

La formació aposta per obrir un debat sobre la viabilitat d'una futura Facultat de Medicina a les Balears

Aconseguir una major seguretat jurídica, una sanitat més eficient i agilitat en les tramitacions de serveis socials conformen algunes de les propostes de la Lliga Regionalista, que ha presentat avui l'última part del seu programa electoral. A través d'una nota de premsa, Lliga Regionalista ha ressaltat que és necessari "redefinir el model de sanitat pública illenc", en el que caldrà tenir en compte la sostenibilitat econòmica i la qualitat assistencial, i "avançar-se cap a una sanitat eficient, efectiva i equitativa". Ha afegit que és indispensable obrir un debat sobre la viabilitat de la creació d'una futura Facultat de Medicina a les Balears.

En el tema de dependència, Lliga Regionalista proposa augmentar les places de serveis socials per a les persones amb discapacitat i la "simplificació administrativa, burocràtica i de gestió de competències" entre la Conselleria d'Assumptes Sociales i els Consells de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera. Crear un consell consultiu de la immigració, de "caràcter insular" que permeti el debat del fenomen migratori "des del punt de vista social, econòmic, cultural, ètnic, educatiu o religiós" és una altra de les propostes.

La Lliga Regionalista planteja l'elaboració d'una llei de protecció integral a la família, que afavoreixi la conciliació laboral i la igualtat plena entre gèneres. Dotar de "estabilitat" als plans territorials per al seu desenvolupament i "garantir la seguretat jurídica als possibles inversors", així com "negociar" amb els ajuntaments un termini per adaptar el seu planejament urbanístic per "garantir l'estabilitat normativa i la seguretat jurídica" són també part de l'ampli programa de Lliga Regionalista.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.