algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Pío García Escudero farà campanya a Palma

Les candidates del PSOE al Consell i l'Ajuntament de Palma, Francina Armengol i Aina Calvo, visitaran avui dematí el mercat de Santa Catalina

125666
Pio Garcia Escudero, serà avui a Palma. | Juan M. Espinosa

El portaveu del Partit Popular al Senat, Pío García Escudero, serà avui a Palma. Visitarà amb José Ramón Bauzá, Maria Salom i Mateu Isern el mercat de Pere Garau i oferirà després una roda de premsa sobre les propostes per als empresaris autònoms.

PSIB-PSOE
Palma
A partir de les 10 del matí la candidata al Consell, Francina Armengol, i la candidata a la batlia de Palma, Aina Calvo, visitaran el mercat de Santa Catalina. Serà a les 11.30 quan el candidat al Parlament, Francesc Antich, presentarà les principals propostes del programa electoral en matèria d'innovació al Parc Bit.

PP
Palma
A les 9.15 el candidat a la batlia de Palma, Mateu Isern, es reunirà al bar Colonial amb un grup de joves emprenedors.
El candidat al Govern, José R. Bauzá, i el president i portaveu del PP al Senat, Pío García Escudero, explicaran les propostes del PP sobre empresaris autònoms davant l'església de Sant Miquel.

Sencelles
Bauzá parlarà a les 19.30 hores a la sala polivalent de les Escoles.

Binissalem
Bauzá farà un míting a partir de les 20.30 h a la plaça Rasquell.

Bunyola
El candidat a la presidència del Govern farà un míting al teatre Municipal a les 21.30 hores.

PSM-IV-ExM
Palma
De les 11 a les 21 hores hi haurà una taula informativa a la plaça de les Veles. Ja a les 20 hores el candidat a la batlia de Palma, Antoni Verger, participarà en un col·loqui amb els veïns.

CxI
Palma
Convergència per les Illes es reunirà a les 17.30 hores amb l'associació Arrabal de Montepio. Ja a les 18.30 presentaran la proposta de projecte de remodelació al camp del Balears.

Lliga Regionalista
Palma
El cap de llista a la Comunitat i al Consell, Jaume Font, i el candidat a l'Ajuntament de Palma, Juanjo Amengual, presentaran el programa a Afedeco a les 13.30 hores.

Esquerra Unida
Palma
El candidat a la presidència del Govern, Manel Carmona, valorarà les enquestes aparegudes fins ara a les 11.30 a la plaça de les Columnes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.