algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 23°
23°

Armengol promet més política social

Anuncia 400 places més per a discapacitats, continuar apujant el pressupost un 50% i unificar els serveis amb Palma

400 places més per a discapacitats, un consorci amb l'Ajuntament de Palma per unificar polítiques de serveis socials, un edifici únic per als serveis de protecció del menor i un increment de pressupost en benestar social com el que s'ha fet aquest mandat, superior al 50%, són les promeses de la presidenta del Consell i candidata a la reelecció pel PSIB-PSOE, Francina Armengol.

La socialista defensà ahir la intenció de "consolidar el canvi" iniciat aquest mandat i recalcà l'aposta per mantenir la mateixa intensitat d'increment pressupostari seguit fins ara en aquesta àrea. Durant els darrers quatre anys, el pressupost dels serveis socials del Consell ha passat dels 95 milions d'euros als 135. I això "no havia passat mai en la història d'aquesta illa", sentencià Armengol, qui comparegué acompanyada del conseller insular de Benestar Social, Jaume Garau.

"Malgrat la crisi, no farem cap passa enrere en les conquestes socials d'aquesta terra", afirmà la socialista, qui advertí també que "de cap manera no es pot emprar l'austeritat per retallar drets socials". I denuncià que "el PP, quan proposa retallar administració pública, fa una proposta de rebaixes en sanitat i educació pública i en drets socials", perquè això suposa el 80% del pressupost.

Finalment, apostà per concloure el traspàs de competències al Consell en l'àmbit de la dependència i oferir-ne més places per culminar el centre integral d'atenció a persones sense sostre de Ca l'Ardiaca i per mantenir en un milió d'euros la partida de cooperació internacional.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.