cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 19°
20°

Font defensa la necessitat de la Lliga per equilibrar el Govern

El líder de la Lliga Regionalista de Balears, Jaume Font, ha defensat el partit com a "necessari per equilibrar el Govern" i per defensar els interessos de les Balears, segons ha assenyalat en la presentació de les seves candidates per Santa Maria, Carme Suau, i Felanitx, Montse Pérez.

Pérez ha assegurat que la Lliga "no presentarà grans projectes però que prioritzarà i lluitarà pel manteniment" dels existents i romandrà "a prop dels ciutadans i les petites i mitjanes empreses, els autònoms i tots els que pateixen la crisi econòmica, segons recull el partit en un comunicat.

El fundador del partit ha lamentat el retall per a les Balears de més de 200 milions per part del Govern central i ha assenyalat que la Lliga i el seu defensa de la comunitat és més necessari que mai i "vol equilibrar".

Per la seva part, la candidata per Santa Maria, Carme Suau, ha donat el seu suport a la Plataforma IES Santa Maria i s'ha compromès a defensar les seves reivindicacions davant de les institucions per aconseguir un nou institut.

Font s'ha compromès a donar solucions als ciutadans retallant un 33% el nombre d'alts càrrecs i un 25% l'administració i canviant "la forma de dur a terme les despeses". "La comunitat té menys doblers i el rebost ja és buit", ha advertit Font, que ha remarcat que "la Lliga es compromet a aprimar l'administració i a prioritzar" la inversió.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.