muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Thomàs mantindrà la data de trasllat a Son Espases si hi ha “seguretat clínica”

El conseller de Salut destaca que actualment hi ha 250 persones enllestint els detalls del dispositiu, que es durà a terme els dies 6 i 8 de desembre

44496
Vicenç Thomàs i Francesc Antich, ahir a Son Espases. | Jaume Morey

El conseller de Salut i Consum, Vicens Thomàs, assenyalà ahir que mentre es garanteixi la seguretat clínica, el trasllat dels pacients de l'hospital de Son Dureta al nou de Son Espases es manté entre el 6 i el 8 de desembre.
Després de visitar les instal·lacions del nou hospital per conèixer-ne els avenços en matèria energètica, Thomàs recordà que, actualment, 250 persones treballen per complir el cronograma previst i per garantir la seguretat dels pacients que es troben ingressats a Son Dureta. Així mateix, recordà que un gran nombre d'administratius ja treballa al centre de Son Espases.

A més a més, en dues setmanes començaran a operar les consultes externes i, entre el 6 i el 8 de desembre, es durà a terme el trasllat definitiu dels pacients. El conseller explicà que s'ha triat aquests dos dies perquè són festius, i, per tant, es preveu menys trànsit; aquest fet facilitarà el transport dels malalts d'un hospital a l'altre per part de les ambulàncies. D'altra banda, tant Thomàs com el president Francesc Antich, també present a la visita a Son Espases, comprovaren les mesures de generació energètica incorporades que permetran un estalvi energètic anual d'1 milió d'euros, ja que es reduirà un 35% el consum d'energia i disminuirà un 20 per cent l'emissió de CO2 a l'atmosfera.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.