algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Flaquer critica que es creguin Ordinas

En nega les acusacions i recorda que ella sí que ha robat. Critica que estigui en llibertat mentre altres, com Alía, són a la presó

45372
Flaquer ha intercanviat opinions amb el president del seu partit als passadissos del Parlament. | Ferran Aguiló - P.B.

L'exconseller de Turisme, Joan Flaquer (PP), trencà ahir el seu silenci per defensar-se de les darreres acusacions fetes contra ell per un suposat pagament de comissions des d'Ibatur durant la passada legislatura. El popular no només les negà "completament", sinó que criticà que es doni credibilitat a una de les persones que les ha formulades, l'exgerent del Consorci per al Desenvolupament Econòmic de les Balears (CEDEIB), Antònia Ordinas, ja que "ella sí que ha admès haver robat".

"Ella sí que ha reconegut haver robat; a més, ha protagonitzat una de les imatges més patètiques d'aquesta legislatura, quan li trobaren doblers enterrats al seu jardí" dins una capsa de Cola-Cao. "Em sembla lamentable que es pugui acusar indiscriminadament les persones de forma impune, sense oferir cap tipus de prova, sense cap document i dient coses que ara mateix són només la seva paraules contra la d'altres persones", advertí el diputat sobre Antònia Ordinas.

Flaquer, que comparegué als passadissos del Parlament i no va admetre preguntes, també criticà que Ordinas estigui en llibertat, quan altres imputats en el cas Ibatur, com l'exgerent d'aquest institut, Juan Carlos Alía, romanen a la presó de forma preventiva.

"Em sembla francament trist que persones que han reconegut el seu delicte, que reconeixen obertament que han robat, siguin al carrer i, en canvi, altres que neguen fets que els imputen es trobin en presó preventiva. Un Estat de dret hauria d'emparar la seva presumpció d'innocència», sentencià el diputat del PP al Parlament balear.
L'exconseller negà les acusacions d'Ordinas, qui advertí al jutge que a l'Ibatur es pagaven comissions superiors al 15% quan Flaquer era conseller. També negà les que havia fet abans l'exregidor del PP de Lloseta i nebot polític de l'expresident Matas, Felipe Ferré, qui afirmà davant el jutge que els seus seus socis cobraren comissions de l'Ibatur i inflaren factures.

"La meva intenció inicial era no fer declaracions per respecte a la Justícia", però "s'hi barreja un judici mediàtic i crec que també tinc dret a defensar-me davant els mitjans de comunicació, amb independència de les declaracions que pugui fer davant la Justícia", assegurà el popular, qui deixà clar que davant determinades acusacions "no podia quedar callat". Flaquer recordà que s'havia personat en el procés judicial i que ha demanat comparèixer davant el jutge tan aviat com sigui possible per explicar la seva versió dels fets. El diputat demanà "respecte" a la seva dignitat, assegurà que estava tranquil, recalcà que mantenia la confiança en la Justícia i avançà que explicarà "tots els fets" al jutge.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Des de Rússia, amb amor, fa mes de 13 anys
Pobre Joanet. No és ver que tot allò que diuen de tu és mentida? Que tu tens les mans netes i que sempre has estat bon al.lot?
Com pot ser que aquests polissons s'atreveixin a posar en dubte la teva honorabilitat!
Au, tu tranquil i confia en la justícia que t'exculparà de tot càrrec
Valoració:-4menosmas
Per De tal tronc tal estella, fa mes de 13 anys
Tal com han anat les coses no hi pot haver ni un militant del PP que tengui credibilitat.
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente