algo de nubes
  • Màx: 19.99°
  • Mín: 13.1°
19°

Melià confirma que ha ofert a Miquel Munar formar part d'UM

128792
Munar ha estat diputat pel PP fins fa poques setmanes | T. AYUGA

El president d'UM, Josep Melià, ha afirmat que ell i el secretari general d'aquesta formació, Joan Monjo, es van reunir amb l'exmilitant del PP Miquel Munar per oferir-li adherir-se al partit nacionalista, després que aquest abandonàs el PP per no sentir-se "identificat" amb el projecte de l'actual dirigent dels 'populars' José Ramón Bauzá.

Melià ha fet aquestes declaracions en una roda de premsa en la qual ha dit que Munar està prenent un temps de reflexió abans de donar una resposta.

El president d'UM ha destacat que Munar té un perfil que va en la línia del d'aquesta formació política, i ha apuntat que és una persona "moderada, centrista i mallorquinista".

El nacionalista ha esmentat que en repetides ocasions UM demostra ser un partit "obert" i amb voluntat de "sumar" persones, sempre que tinguin la mateixa "sensibilitat" que els seus simpatitzants.

Per això, ha reconegut que Munar complia amb aquestes característiques i que li havien oferit la possibilitat de sumar-se a UM.

Melià ha estat preguntat pels periodistes sobre la possibilitat que hagin fet el mateix oferiment a més militants del PP, a la qual cosa ha respost que dins l'"elegància entre partits" entenen que no seria correcte dirigir-se en aquests termes a persones que encara formin part del PP.

No obstant això, ha puntualitzat que té la "sensació" que "és evident que hi ha gent que es troba orfa" dins el PP. "Hi ha gent que fins ara era militant o simpatitzant del PP que veu com el PP està canviant de discurs polític, i aquest canvi i aquesta certa desorientació fa que es plantegin la seva militància", ha agregat.

Així, conclou que UM, un partit "de centre, moderat i mallorquinista", pot convertir-se en "bon referent" per a aquestes persones que tenen "sensibilitats semblants" a les seves.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per I que?, fa mes de 13 anys
Y?
Valoració:0menosmas
Per Ecs, fa mes de 13 anys
Tan important és aquesta notícia com per destacar-la per damunt les altres? Però tan necessitada està UM de publicitat que ha de fitxar Miquel Munar, aquell hippie dels anys setanta que anava d'anarco? Per favor, una mica de rigor. Com a mínim per part del 'Diari de Balears'...
Valoració:1menosmas
Per Dolors J. T., fa mes de 13 anys
Tots aquests que canvien de camisa tan facilment no mereixen cap tipus d'atencio. Si ha trait un partit en pot trair 10. No me fio, i menys d'un pepero
Valoració:1menosmas
Per A Manacor pastores, fa mes de 13 anys
Quin alè que hem fet dins el PP. No sabíem com ens haviem de llevar aquest histeric de sobre. Almenys podra medicar na deprejulve, jajajaja
Valoració:-7menosmas
Per Jesusitodemivida, fa mes de 13 anys
Quin saldo ! Com diuen en castellà: quien no te conozca que te compre
Valoració:-15menosmas
Per Nacionalista pobre pero honrat, fa mes de 13 anys
Tan barrinat teniu es cap devers UM que necessitau un psiquiatra del PP? PP I UM = CORRUPTES
Valoració:-7menosmas
Per barona, fa mes de 13 anys
de munar muderàs però de lladre no te n'escaparàs
Valoració:-10menosmas
Per pere, fa mes de 13 anys
UM fa camí i veurem qui és qui. Avui hi havia una persona que hem deia que el PSM en té a cents de col·locats i no van de feina, res de res. Estic segur que una UM sense tocar poder farà millors resultats que la tota la tropa de partits i més partits. És senzillament la confiança que es respira, és la sensació d'haver sortit de la UVI. Si sumarà més gent al projecte d'UM i a l'hora de la veritat tornaran a ser decisius. Han invertit la tendència i segons quins tipus de comentaris es fan més per ràbia que les coses els comencin a sortir bé que per res més.
Valoració:10menosmas
Per Madò Margalida, fa mes de 13 anys
Això no és nou. UM, es nodreix dels militans del PP, que per qualque motiu surten del partit i es passen als uemites. Els descontents populars cap dret a UM . En Font tambè s´hi passarà. Jo en conesc altres cassos.
Valoració:1menosmas
Per Patriotes Associats, fa mes de 13 anys
Incomprensible la ràbia que supuren persones que es diuen nacionalistes no espanyoles quan veuen que UM fa bones passes.

Qualsevol nacionalista no espanyol hauria de veure que el progrés d'UM significaria aturar la reculada i desembarrancar per avançar.
Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente