algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Fernando Rubio substitueix Jaume Font com a portaveu

L'exbatle de sa Pobla renuncia al càrrec del ple del Consell de Mallorca en el marc de la tensió amb José Ramón Bauzá per les llistes electorals

45726
Fernando Rubio, acompanyat del president del PP a les Balears, prendrà el relleu de Jaume Font. | Ferran Aguiló - T. Ayuga.

Fernando Rubio ha estat nomenat nou portaveu del PP en el Consell de Mallorca, després que dimitís Jaume Font en l'últim Ple d'aquesta institució, com a conseqüència del malestar que li va generar la decisió irrevocable del president del partit, José Ramón Bauzá, de vetar als imputats en les llistes electorals.

Així ho ha decidit aquest matí el PP en una reunió presidida pel president del PP, José Ramón Bauzá. Malgrat que Rubio també està imputat en el cas de presumpta corrupció de Can Domenge, no s'ha oposat a la determinació del president 'popular' d'impedir presentar-se a les pròximes eleccions municipals, insulars i autonòmiques aquells dirigents que estiguin imputats.

Fins ara, Rubio era coportaveu del PP en el Consell de Mallorca, mentre que en la passada legislatura va ser el portaveu 'popular' en aquesta institució, així com del seu propi partit a les Balears. Per la seva part, Font va decidir dimitir, ja que està imputat en el cas del Pla Territorial de Mallorca, la qual cosa li impedirà presentar-se a les pròximes eleccions en les llistes del PP, després de la decisió de Bauzá.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per Josetxo, fa mes de 13 anys
Quina barra! En Bauzà te "una vara de medir" diferent segons sigui qui està imputat? En font imputat=fora, Aquesta criatura nova imputada=dins...mmm... no puc entendre. Ells mateixos es caven la seva tomba. Horror de partit! quina poca credibilitat!
Valoració:9menosmas
Per catalinero, fa mes de 13 anys
Ja en tenim un altre de forester
Valoració:13menosmas
Per tall, fa mes de 13 anys
Són el Doctor Maligne i el "Mini Jo"... Haurà de venir un Austin Powers a acabar amb ells!
Valoració:13menosmas
Per unitat de cures intensives, fa mes de 13 anys
PP --> FORASTER POWER

PSOE --> També, però dissimulen una mica.
Valoració:7menosmas
Per pastoreta, fa mes de 13 anys
Elisa: saps que diuen ?qui va ham un coix al cap de l´any son dos.Quaranta anys de tenir castellà per coll---,i traduir tots els noms i cognoms,es deu haver encomenat....je,je,je,je
Valoració:2menosmas
Per Criscris, fa mes de 13 anys
Segur que en Rubio i en Bauzá no són germans?...:D Cristineta.....
Valoració:10menosmas
Per Guillemet, fa mes de 13 anys
En Mirando sempre ha dit que aquest passarell de Rubio te molt de futur dins el Partit Podrit.
Valoració:7menosmas
Per Capsigrany, fa mes de 13 anys
Aquí passarà igual que a les Canàries, a aquelles illes els "godos" invasors van exterminar als aborígens Guanches i avui dia els descendents canaris d'aquells "godos" exterminadors renuncien a la seva ascendència peninsular i s'autodenominen Guanches, volen ser Guanches, menyspreant els seus orígens peninsulars, com va passar en tota Hispanoamèrica. A Canàries és molt freqüent l'expressió "godo gediondo"
Valoració:12menosmas
Per Miquel de la Rel, fa mes de 13 anys
Proposta deshonesta: quan hagin tret tots els miners xilens, feim servir l'ascensor per enviar-hi tots aquests per avall. I fins que en Cose Ramon no sàpiga escriure minimament aquesta llengua, que no tornin.
Valoració:18menosmas
Per Macià, fa mes de 13 anys
Es Pardal !!!!!!!!!!!!!

José Ramón Bauzá, José Maria Rodríguez, Carlos Delgado, Alvaro Jijón, ara Fernándo Rubio.
Que vos han fuit tots els mallorquins? , venga Cose Ramón que així vas be,
FORESTERS POWER, mallorquins feis bonda i a callar i dormir.
Això me sona no se a que.
Valoració:20menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente