algo de nubes
  • Màx: 16.71°
  • Mín: 7.61°
16°

Josep Melià: 'Pocs fets i massa promeses'

Segons el dirigent d'UM, la intervenció de Francesc Antich, no té sentit a pocs mesos d'acabar la legislatura

Un discurs "de primer any de legislatura", de pocs fets i massa promeses, és la valoració que ha fet el màxim responsable d'Unió Mallorquina (UM), Josep Melià, sobre la intervenció del president del Govern, Francesc Antich, que ha obert avui el debat sobre l'estat de l'autonomia. Melià, en declaracions als periodistes després d'acabar la primera jornada de debat, s'ha mostrat "decebut" en reconèixer que esperava que el president explicàs "més fets", més obres dutes a terme pel seu executiu en aquests gairebé quatre anys de legislatura.

"M'ha semblat un discurs de primer any de legislatura: ple de promeses", ha insistit el responsable de la formació mallorquina, que ha criticat que la intervenció del president estigués marcada per constants "començam" i "presentarem". Segons l'opinió de Melià, fer un discurs de plans i de propostes ja no té sentit a escassos mesos de les pròximes eleccions autonòmiques.

Així mateix, ha criticat que continuï prometent coses que duen anys en negociació: "un espera que un Govern i un president puguin aportar més realitats i no tants compromisos que, molts d'ells, gairebé tots estan pendents i fa tres anys i mig que li donam voltes i no acabam de posar solucions reals", ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per unitat de cures intensives, fa mes de 13 anys
Té raó, senyor Melià.
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente