cielo claro
  • Màx: 19.05°
  • Mín: 9.02°
18°

Pastor: “Al Govern no li interessa la corrupció, sinó destruir el PP”

El batle de Manacor ha criticat la portaveu de l'Executiu per assegurar que l'anterior legislatura va ser una època d'"espoli" per part del PP

El diputat autonòmic del PP Antoni Pastor ha asseverat avui en el Parlament balear que "al Govern no li interessa la corrupció, sinó destruir el PP i el pensament important d'una part d'aquesta societat".

"Ens sembla indignant aquesta actitud", ha recriminat Pastor a l'Executiu autonòmic en ocasió d'una pregunta parlamentària sobre l'"actitud de menyspreu de diversos membres del Govern a l'oposició". En opinió de Pastor, si l'Executiu vol aturar la corrupció, "ha de mirar al futur i no al passat".

Com a exemple d'aquesta actitud, el batle de Manacor ha criticat la portaveu de l'Executiu, Joana Barceló per assegurar, després de la recent imposició de mesures cautelars a l'expresident autonòmic Jaume Matas, que l'anterior legislatura va ser una època d'"espolii" de la Comunitat per part del PP.

Barceló ha respost que la realitat judicial és "molt dura", però com a portaveu del Govern ha aclarit que la seva "dura" declaració -ha reconegut- la va realitzar en el context de l'auto referit: "lament que això es pugui visualitzar com a actitud de menyspreu a l'oposició".

La portaveu ha explicitat el seu "màxim respecte" al PP i a qualsevol partit, en el govern o en l'oposició, amb representació en les institucions públiques.

La política menorquina ha insistit que ella mai no ha menyspreat l'oposició, mentre ha sol·licitat "a tots respecte en el debat polític".

En aquest context, Pastor ha denunciat les "amenaces" de la passada setmana del conseller de Salut i Consum, Vicenç Thomàs, a la seva predecessora en el càrrec, Aina Castillo, per advertir-la de què "si no callava", duria a la Fiscalia el procés de construcció del nou hospital de Son Espases.

"Algú es creu que si hi hagués algun tema (que afecta els populars) per denunciar davant la Fiscalia, el Govern no l'hauria presentat ja? Algú es pot imaginar el contrari?", s'ha preguntat Pastor.

Barceló ha respost al diputat popular que "ni amenaces ni coaccions", mentre ha reiterat que el debat polític ha de desenvolupar-se "amb total normalitat i parlar amb llibertat del que es cregui, des del respecte i sense coaccions per part de ningú", ha reclamat la portaveu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ligeia, fa mes de 13 anys
El PP s'ha ficat tot solet on és. Fan oi amb tant de victimisme, quina banda de cínics. No s'ataca un partit,eEl poble vol justícia, està fart de màfies, caciquismes i lladres que se pensaven intocables (i potser tenien raó, perquè mirau que bé li ha anat al batle de Llucmajor i ja veurem com se'n surten en Matas i Cia)
Valoració:1menosmas
Per robat, fa mes de 13 anys
I al PP només l'interessa embutxacar-se doblers i robar a la ciutadania...
Valoració:1menosmas
Per no llores por mi argentiiinaaa, fa mes de 13 anys
es un xiste que en pastor xerri de corrrupcio perque ell se n'ha salvat de moment perque en aquell temps els jutjes eren els protectors d'En Mates, però ara que pareix que si que se fa justícia... ay ay ay meam si encara t'aplagaran! diven que a tot serdo li arriba el seu sanmartin...i que tot lo que puges has de baixar...i a vegades de cop!
Valoració:5menosmas
Per Extermini de rates tragineres, fa mes de 13 anys
Mira per on, Pau, tenc una feinada que no me la puc acabar. Qui m'ajuda?
Valoració:1menosmas
Per barricada, fa mes de 13 anys
Que te por que l'enganxin. A ell i els seus amiguets. He Salvador, director del CEPA ausent...
Valoració:7menosmas
Per Elisabet, fa mes de 13 anys
El fragment "per advertir-la de què si no callava" és incorrecte. Hauríeu d'escriure "advertir-li que si no callava".
Valoració:2menosmas
Per Pastoret d'on vens?, fa mes de 13 anys
el que devia voler dir Pastor és: No segui gratant en la corrupció, que me podria tocar a mi....
Valoració:34menosmas
Per Pau, fa mes de 13 anys
Jo soc de l'opinió que si per acabar amb la corrupció s'ha d'acabar amb el PP i amb UM... idò endavant sense perdre temps !!!
Valoració:28menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente