algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

El PP aprova denunciar jutges, fiscals i policies que hagin maltractat militants

La direcció regional ha sol·licitat cobertura jurídica a Madrid per tal d'acudir als tribunals si considera que els seus militants han estat o són maltractats

118096
Els dirigents populars jutjats pel cas Cavallistes en foren absolts. | PERE BOTA

El PP balear presentarà querelles contra jutges, fiscals i policies si troba que les seves actuacions han atemptat o atempten contra militants de la formació. L'acord s'adoptà en el darrer comitè de direcció i, per això, s'ha demanat al mateix Mariano Rajoy que els missers de la direcció estatal analitzin els diferents casos, amb la finalitat de respondre-hi amb querelles. El PP balear no té assessorament jurídic i, en conseqüència, s'han sol·licitat els serveis d'advocats de Madrid. El president del PP balear, José Ramón Bauzá, afirmà la setmana passada, quan anuncià el nou codi ètic, que el partit no tindria contemplacions amb tots els qui hagin pogut cometre irregularitats. Bauzá també afegí que seria inflexible quan es cometessin injustícies amb dirigents de la formació a les Illes, tot i que en aquella compareixença informativa no revelà els seus plans.

El pla del PP balear és respondre mitjançant querelles quan els fiscals puguin adoptar decisions que es considerin injustes i s'aplicarà la mateixa estratègia en el cas dels jutges. Els populars no descarten, fins i tot, actuar judicialment contra caps policials. No obstant això, totes les situacions seran estudiades pels missers de la direcció estatal. Des de les files conservadores tenen el convenciment que, tot i que és evident que s'han comès irregularitats, també hi ha un acarnissament contra dirigents populars. El mateix Bauzá en posà diferents exemples. Esmentà el batle de Maria de la Salut, Antoni Mulet, que fou imputant en un assumpte que posteriorment s'arxivà. El president es queixà igualment que més d'una dotzena d'alts càrrecs del partit fossin jutjats pel cas Cavallistes. Tots en foren absolts.

Finalment, Bauzá lamentà la detenció del militant Alejandro Jurado per una denúncia falsa de l'Empresa Funerària Municipal. Jurado passà unes hores als calabosos i després quedà en llibertat. No hi ha càrrecs contra ell. "Si això fos una cacera, diria que hi ha caçadors furtius que disparen gratuïtament", manifestà per explicar d'una manera gràfica l'actitud del PP en relació amb les múltiples detencions i imputacions de militants. En contrast amb la contundència judicial contra dirigents del POP, des de les files populars lamenten que el cas Eivissa Centre estigui paralitzat, encara que l'Audiència Provincial confirmàs que l'actual president del Consell pitiús, Xicu Tarrès, podria haver comès un delicte de falsedat documental. Així mateix, la formació conservadora qüestiona que algunes denúncies presentades a la Fiscalia per dirigents populars respecte a l'actuació del Govern d'ara tampoc no hagin merescut gens ni mica d'atenció i s'hagin arxivat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per rovada, fa mes de 14 anys
eeiii! di te revo el P.P. m'hen vull anar de aquest pais, i si no es vera i el fa per complicitat, vull que aquest partit desapereixi!
Valoració:2menosmas
Per Sarraí, fa mes de 14 anys
de fer fora tots els corruptes, ni de conya!!!!
qui en quedaria??????
Valoració:-2menosmas
Per C. Aguiló, fa mes de 14 anys
L'estratègia de denunciar maltractaments de la policia s'assembla a la dels d'ETA.
Els extrems es toquen.
Valoració:2menosmas
Per tonina, fa mes de 14 anys
Es clar , com qui amb Garzón , mitjançant les denúncies de la extrema dreta els està sortint força bé, ara volen aplicar-ho a tots els que els volen aplicar la llei.Son uns cínics.
Valoració:9menosmas
Per Miquel, fa mes de 14 anys
Ja no s'enrecorden de la persecusió que fa fer en Delgado contra el psoe que governava a Calvià, ni una sola de les seves denuncies va prosperar i gracies a aquelles denuncies falses, presió mediatica i jujats va guanyr la batlia.Que s'ho facin mirar.
Valoració:12menosmas
Per A. C., fa mes de 14 anys
Si pero el chalet den Vidal caballista es il.lgal i ell segueix comendant dins el PP de Ses Salines. Tots deien que es sentien enganats pen Vidal!!!!1 Com quedam?

Que es pressenti de Batle un altre cop el carterito.
Valoració:19menosmas
Per Mateu, fa mes de 14 anys
Això és es colmo !! diria en Pere Sampol.
Valoració:19menosmas
Per militante, fa mes de 14 anys
eeeeeeeiiiiiiii!! que vos deixau els fisios que són els més perillosos de tots! sinó demanau-li a nen felipe Xerec
Valoració:9menosmas
Per Joan "Capeta", fa mes de 14 anys
Els únics que fan feina són els fiscals i els jutges. Els polítics les se toquen amb les 2 mans i no arreglen cap de problemes dels ciutadans. Pot ésser que hi hagi moguda si el PP es posa a fer denúncies davant fiscalia.
Valoració:12menosmas
Per Na catalineta cirereta, fa mes de 14 anys
No tenen res a dir dels lladres amb carnet a la boca i/o amb nom del PP ens han robat a grapades, tot el contrari, protecció, als lladres imputats per robar els nostres imposts, foscor, merda damunt merda tapa merda. Aixó son lladres sense fronteres. Aquests tipus de residus politics no son reciclables. Tots a la presó. NO amollaran els $$ ni amb un ferro calent al cul.
Valoració:24menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente