algo de nubes
  • Màx: 20.11°
  • Mín: 13.93°
20°

El PSOE vetllarà per l'execució de la PNL per preservar Son Bosc

Així ho ha assegurat el diputat socialista Pablo Martín que, a més, defensa que es tracta d'un assumpte fonamental per al PSIB

Els diputats del PSOE faran "un seguiment permanent" per assegurar l'execució de la proposició no de llei que va aprovar ahir la Cambra Baixa que instava al Govern a adoptar les mesures factibles per a la protecció de Son Bosc de l'amenaça que suposa el projecte de construcció d'un camp de golf en aquest paratge. Així ho ha assegurat avui el diputat socialista Pablo Martín, que ha avançat a més que la seva formació política presentarà properament més iniciatives parlamentàries dirigides a garantir la preservació d'un dels ecosistemes amb major biodiversitat de l'arxipèlag.

Martín ha celebrat l'acord assolit entre el PSOE i ERC per aconseguir un text pactat per sol·licitar al Govern que, en el temps més breu possible, procedeixi a la revisió de l'expedient de delimitació 08/02 i, concretament, de la delimitació de la zona de servei de protecció. A més, es reclama l'adopció de totes les mesures de protecció factibles encaminades a la preservació i protecció d'aquest paratge.

El diputat socialista ha assegurat que la protecció de Son Bosc és un assumpte "fonamental" per al PSOE balear, contemplada en el seu programa electoral, en "tenir la convicció que la sostenibilitat" és "el més beneficiós" per a la zona.

Sobre això, ha censurat que la portaveu de Turisme del PP en el Congrés, Maria Salom, consideri "una immoralitat protegir el medi ambient" i ha assegurat que la preservació dels valors a la zona generaran més riquesa. .

Finalment, ha lamentat que "s'hagi hagut de recórrer a una instància tan alta com el Congrés" per prendre mesures de cara a la preservació de Son Bosc, quan el PP va presentar a les Balears una proposició de llei per donar via lliure al projecte de camp de golf.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pere, fa mes de 13 anys
Tampoc comenta que na Marieta d'es "Novedades" digué a la seva intervenció carregà contra Esquerra, a qui va acusar de "voler que el turisme vagi malament a Mallorca per beneficiar Catalunya"
Aquesta al·lota ha trabucat. Més que al Congrés hauria d'anar a "Ca'n Mestres"
Valoració:1menosmas
Per Ligeia, fa mes de 13 anys
Ja ho pots dir, Pep. És una vergonya.
Valoració:2menosmas
Per gerret, fa mes de 13 anys
no hi ha cap diputat que s´ha llegit l´expedient son bosch és un cas perdut per l´ezquerra la tramitació està mal feta per la la conservació han aplicat una normativa que s´aprovar deu dies després , ja fà temps que perderen el cas , si no volen el camp de golf que paguin l´expropiació tal volta és el que volen els propietaris hotelers com sempre el golf és una excusa per gonyar diners
Valoració:2menosmas
Per Pep, fa mes de 13 anys
Es molt fort que la pnl la presenti Esquerea republicana i aquest diari ho tregui com si tot ho hagues fet el PSOE... Molt fort...
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente