cielo claro
  • Màx: 19.47°
  • Mín: 9.02°
18°

Sampol veu «greu» la imputació de Munar

El senador autonòmic per les Balears Pere Sampol ha considerat avui que la imputació de la presidenta del Parlament balear, María Antònia Munar, és un fet «greu» tenint en compte que afecta a la «segona autoritat» de la comunitat autònoma i suposa, a més, «una circumstància sense precedents» a l'arxipèlag.

El senador del Bloc per Mallorca s'ha referit així a la providència dictada pel Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears (TSJB) de citar en qualitat d'imputada a Munar, en relació amb el cas Can Domenge.

Sampol ha assenyalat que, amb aquesta decisió, s'està demostrant que l'administració de justícia actua «amb independència i sense cap tipus de parcialitat» en els presumptes casos de corrupció «afecti a qui afecti».

Per tant, el senador balear ha apel·lat que des de l'esfera política s'ha de «deixar treballar a la Justícia» i des de les administracions públiques el que cal fer és «dotar-la de més mitjans» perquè prossegueixin el seu treball en investigacions «tan complexes» com les que realitzen.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Anticapitalista, fa mes de 14 anys
La senyora Munar és presidenta del Parlament amb el vot del Bloc que en aquest cas se situa clarament com a supporter d'una imputada.
Si els votants del Bloc no ho entenen que s'ho facin mirar.
Valoració:2menosmas
Per Pere Antoni, fa mes de 14 anys
Sense el vot del partit de Pere Sampol, aquesta senyora no seria la presidenta del Parlament. Sense el vot del partit de Maria Antònia Munar, Sampol no seria senador, així que, sr. Sampol, no se'n rigui dels ciutadans, que som qui el pagam.
Valoració:2menosmas
Per Ruf Pascual, fa mes de 14 anys
En Pere, si tan preocupat està, hi és a temps de dimitir i deixar la cadirota que té a Madrid, gràcies al suport d'UM. No hauria de motar!
Valoració:-1menosmas
Per Crits, fa mes de 14 anys
Sí Xisco. Però qui el té i ben gros, an es problema, som tots noltros, governats per una banda de lladres coruptes!
Valoració:-1menosmas
Per Xisco Mas, fa mes de 14 anys
Pareix que el PP ha tramat tot aquest lio. Ara algú té un problema.
Valoració:1menosmas
Per jul, fa mes de 14 anys
FRANCO FRANCO FRANCO
Valoració:-14menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente