algo de nubes
  • Màx: 17.74°
  • Mín: 8.69°
17°

Verger ocultà una reunió de Matas

L'enginyer del Palma Arena suprimí del seu informe inicial una al·lusió a l'expresident, a petició de Ballester i de Moisés

Miquel Àngel Verger, enginyer del Palma Arena, afirmà ahir que havia suprimit d'un informe del velòdrom un paràgraf en el qual feia al·lusió a una reunió mantinguda amb l'expresident Jaume Matas. Verger accedí a "l'exigència" del director general d'Esports, Pepote Ballester, i del gerent del Consorci, Jorge Moisés.

Verger, imputat en el cas Palma Arena, assenyalà davant el jutge que Ballester i Moisés li havien argumentat que "la reunió amb el president no aporta cap informació necessària per desenvolupar l'obra", en relació amb la contrucció del velòdrom. L'encontre es produí "cinc mesos abans de la finalització del velòdrom i quan tota l'obra estava contractada". Afegí que "segons tenc entès, el president parlà amb algú de Foment per accelerar els treballs, però ignor si fou amb Marcelino Oreja".

L'enginyer afirmà que, a més, li havien exigit que llevàs part d'un paràgraf on "s'inclou una petició d'FCC d'augmentar el pressupost de la seva contracta, com també de la UTE formada amb Melchor Mascaró". En "el cas del paràgraf relacionat amb temes pressupostaris", les raons de Pepote i de Jorge Moisés per suprimir-lo foren que "són totalment falsos".

Així mateix, Verger assegurà que "traguérem a licitació l'estructura de la coberta del velòdrom per raó de 6 milions d'euros per excloure'n la publicació als butlletins oficials europeus". Digué que el càlcul del pressupost era probable que l'haguessin fet els arquitectes García Ruiz. En demanar-li si "sent evident que l'estructura de coberta costaria més, pot ser que ja estigués pactat amb la UTE que es presentarien modificacions i complements per cobrir-ne com a mínim el cost real", digué que ho desconeix.També declarà ahir com a testimoni la secretària de la Conselleria d'Esports i Joventut, Apol·lònia Serra.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pecata minuta, fa mes de 14 anys
Només oculten això?

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente