algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Esquerra demanarà la compareixença al Congrés de Conde Pumpido

Segons un comunicat, la petició es tramitarà aquesta setmana conjuntament amb Esquerra Unida i pretén que el fiscal general aclareixi els motius de la paralització de la investigació del patrimoni de l'expresident Matas

El diputat d'Esquerra (ERC) en el Congrés dels Diputats Joan Ridau sol·licitarà la compareixença del fiscal general de l'Estat, Cándido Conde Pumpido, perquè aclareixi quins motius l'han mogut a paralitzar la investigació sobre el patrimoni de l'expresident balear Jaume Matas.

En un comunicat, Esquerra de les Illes Balears i Pitiüses explica que la sol·licitud, que es formalitzarà aquesta mateixa setmana, es realitzarà de manera conjunta entre el diputat d'ERC i l'Esquerra Unida.

Per al president d'Esquerra a les Illes Balears i les Pitiüses, Joan Lladó, és "més que sospitós que després que Matas es reunís amb Conde Pumpido quan va esclatar el cas Andratx, el fiscal general opti per aturar una investigació sobre el seu patrimoni".

Lladó afirma en aquesta nota que "el tristament conegut palauet -de Matas a Palma- ha estat valorat pels experts en més de 4,5 milions d'euros, mentre que l'expresident va declarar que sols en va pagar 980.000 euros".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per joan, fa mes de 14 anys
pots esta ben sagu que an mates fos erc psm o eu i um ja faria astona que durmiria sonbra , no ia justicia , an mates a fet mes mal que an franco e noltros mallorquins do mes que no mos ha mort
Valoració:0menosmas
Per Adeu estat dels espanyols, fa mes de 14 anys
Ostres, que ha estat aixo?
Potser que per ventura fa dies que el poble se'n queixa i plany de la poca vergonya dels politics i DIES mes tard els d'esquerra s'han mogut?

Una mica tard, no?

Mem si deixau de barallar-vos, ERC i PSM i us uniu d'una punyetera vegada. El poble de Mallorca ja fa mes de 10 anys que ho espera i comencam a estar-ne farts.
Deixau de barallar-vos per cadires que no teniu i a fer feina per al poble i per als obrers d'una vegada!!!
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente