cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 14°
15°

dBalears, Premi Comunicació 08

El disseny renovat del rotatiu i el fet que estigui escrit en català el fan mereixedor d'aquest guardó

dBalears rebé ahir el Premi de la Comunicació 2008 com a reconeixement del disseny renovat de maquetació que llueix el diari del mes de maig ençà. Aquest guardó, que atorga cada any l’Associació de Periodistes, Publicitaris, Relacions Públiques i de Protocol de les Illes Balears i el Col·legi Oficial de Publicitaris i Relacions Públiques de les Illes Balears des del 2004, també premia "la valuosa tasca de realització de periodisme en la llengua pròpia de les Illes".

Daniela Pagliarulo i Valentín Gomila, dissenyadors del rotatiu, recolliren el premi de mans de la batlessa de Palma, Aina Calvo, en una gala patrocinada pel mateix Ajuntament i Sa Nostra que va tenir lloc al castell de Bellver. Miquel Serra, director del diari també assistí a la cerimònia.

Els periodistes gastronòmics Manuel Julbe i Guillermo Soler Summers foren dos dels altres guardonats en la mateixa categoria que dBalears. En la Nit de la Comunicació 08, però, hi hagué altres obsequiats. El Premi de la Publicitat fou per a la marca inquera de sabates Camper perquè els "dissenys dels seus productes sempre són innovadors". Quely, una altra empresa radicada a la ciutat d’Inca però en aquest cas de galletes fortes, obtingué el Premi de Relacions Públiques i en aquesta mateixa categoria Tui Marathon rebé un guardó per la promoció que fa de la ciutat de Palma arreu d’Europa.

El premi Protocol fou per a Antoni Salom Martorell, que és el cap de protocol del Consell de Mallorca. Un dels mèrits que el fa mereixedor d’aquest reconeixement és haver impulsat la recuperació dels ministrils com a elements distintius dels costums protocol·laris seculars en els actes oficials de la institució insular. Autoritats i personalitats del món polític i de la comunicació foren presents a l’esdeveniment. Cal destacar, a més de la batlessa de Palma, el delegat del Govern central Ramon Socias; el conseller de Turisme, Miquel Nadal, i el director d’IB3, Antoni Martorell. Els organitzadors de l’acte varen voler expressar la seva voluntat perquè aquest es consolidi any rere any.

 Bones pràctiques

Antoni Pons, degà del Col·legi Oficial de Publicitaris i Relacions Públiques de les Illes Balears, en el seu discurs informà de les accions que aquesta novella entitat du a terme. La lluita contra l’intrusisme professional i la preparació d’un decàleg de recomanacions i bones pràctiques són, ara per ara, una de les seves prioritats. Miquel Àngel Limón Pons, el president de l’Associació de Periodistes, Publicistes, Relacions Públiques i de Protocol de les Illes Balears, l’altre entitat organitzadora, remarcà que "totes aquestes professions fan una mateixa funció, que és comunicació social. I d’aquesta comunicació només n’hi ha de dues castes: la ben feta i la mal feta".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan, fa mes de 15 anys
Volem un diari de Balears social, que es vegi als bars, de prestigi i que vengui més de 10.000 exemplars i que lideri a les Illes a Internet. Endavant!
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente