cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Clam a Bendinat contra les obres il·legals d'un hotel devora el litoral

Els veïnats de Bendinat s'han concentrat aquest dissabte davant l'hotel per a protestar contra les obres il·legals. | Foto: Lucía Muñoz/X

Dempeus. Una cinquantena de veïnats de Bendinat han dit «prou» i s'han concentrat aquest dissabte davant l'hotel Bendinat per a denunciar les «obres il·legals» que planteja l'establiment just devora el litoral, on ha començat a posar gandules i para-sols.

«Ens unim per protegir la nostra terra de construccions il·legals» han assegurat els veïnats que duien pancartes amb lemes contra l'hotel i en defensa del territori i de l'espai comú per a tothom. De fet, els veïns volen preservar l'espai natural de l'entorn.

En aquest sentit, els veïnats i el GOB varen denunciar les obres il·legals aquesta setmana. Segons els ecologistes, les obres incompleixen la normativa i han posat els fets en coneixement de la Demarcació de Costes. El mes de maig, l'hotel ja va dur a terme obres il·legals amb la construcció de terrasses i plataformes de formigó.

Entre els assistents a la protesta d'aquest dissabte s'hi trobava Lucía Muñoz, líder de Podem Illes Balears i regidora a l'Ajuntament de Palma, que ha compartit la següent publicació a les xarxes socials:

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Miquel, fa devers d'un mes
Només cinquanta?. És una vergonya que sols una cinquantena de persones s'hagin manifestat per aquest fer. No hi haurà manera d'endressar la contaminació turística si no som molt mes contundents. Qui pugui fer, que fagi; qui pugui parlar, que parli, etc. Això s'ha d'acabar o ho pagarem molt mes car.
Valoració:1menosmas
Per arruix, fa devers d'un mes
Ben fet. Cada día igual para que ningún turista del hotel pueda meter su culo en el lugar cementado.
Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente