algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
17°

Agromart inaugura divendres la botiga número 24 a Can Picafort

Agromart, l’empresa porrerenca de producció i venda de fruita i hortalissa, continua amb la seva expansió empresarial i aquest divendres, a les 8 hores, obrirà les portes d’una nova botiga a Can Picafort, a Santa Margalida. Amb aquesta nova botiga, ja en seran 24 en actiu arreu de la geografia mallorquina.

Com és habitual en els dies d’inauguració, els quatre socis fundadors de l’empresa i que donen nom a la marca, els germans Miquel, Apol·lònia i Rafel Figuera i Tomeu Lliteres, oferiran un refrigeri de productes locals als visitants i primers clients de la jornada.

D’ençà de la primera obertura d’una botiga Agromart, ara fa 13 anys, l’empresa sempre ha apostat per la producció pròpia. L’any 2023, a les 135 hectàrees de cultiu ubicades entre Porreres i Felanitx, es varen sembrar més de 40 varietats diferents de fruita i hortalissa. En conjunt, 400.000 plantes que varen revertir en una producció final dins botiga de 2.000 tones de producte fresc i de qualitat.

Ara, la intenció a curt termini d’Agromart és establir-se també al concorregut carrer Aragó de Palma i a altres ubicacions de Ciutat i de Llucmajor que més endavant es donaran a conèixer.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.