algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
16°

Manacor celebrarà la 3a edició de la Fira de Formació i Ocupació els dies 8 i 9 de maig

229015

La III Fira de Formació i Ocupació de Manacor tendrà lloc els pròxims 8 i 9 de maig de 9 h a 14 h al Parc Municipal. La tercera edició d’aquesta mostra comptarà amb activitats programades pels dos dies i la participació d’empreses i centres de formació.

Un dels objectius de la Fira de Formació i Ocupació de Manacor és el de fer d’aparador d’ofertes de feina. Per això, en l’edició d’enguany les empreses també podran oferir llocs de treball més enllà del format presencial i s’incorporarà la modalitat online.

La III Fira de Formació i Ocupació de Manacor és una iniciativa del departament de Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Manacor amb la col·laboració de CaixaBank - Dualiza i comptarà amb els mostradors de les entitats que es dediquen al foment de la formació, com el SOIB, d’empreses i de centres de formació. Les persones interessades podran sol·licitar informació amb els representants de les organitzacions per poder conèixer quines son les ofertes laborals que s’ofereixen.

Pel que fa a la mostra de Formació Professional, els centres formatius que hi participin podran oferir tallers i demostracions relacionats amb l’oferta formativa. En la segona edició hi varen participar l’IES Manacor-Politecnic Llevant, IES Mossèn Alcover, IES Porto Cristo, IES Llucmajor, IES Llorenç Garcies i Font, IES Capdepera, IES Puig de sa Font, IES Lledoner, CC Sant Alfons i IES Felanitx.

Per a poder participar a la III Fira de Formació i Ocupació de Manacor, les empreses, entitats i centres formatius interessats han d’emplenar la sol·licitud de participació per registre ordinari o a la seu electrònica de l’Ajuntament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.