lluvia ligera
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
16°

Homenatge a l'artiller Guillem Riera

228277

L'agrupació territorial de Llevant de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM), conjuntament amb l'Obra Cultural Balear (OCB) , la col·laboració de l'Ajuntament de Manacor, faran un homenatge a Guillem Riera, l'artiller mallorquí que morí en combat el 4 d'abril de 1715 mentre evitava el primer desembarcament de les tropes borbòniques a Mallorca.

L'acte tendrà lloc el dissabte 6 d'abril a les 11 hores a Portocristo, a la Torre del Serral dels Falcons, a Portocristo, i comptarà amb les intervencions de Biel Majoral, Delfí Mulet, Biel Oliver, Mateu Matas 'Xurí' i els germans Martorell.

L'ASM, «en uns moments en què Espanya ens sotmet a una operació accelerada de substitució lingüística i poblacional, a la laminació de l'autogovern i a una espoliació fiscal sistemàtica, que posen en perill la nostra supervivència com a poble amb identitat pròpia i perjudiquen la nostra qualitat de vida, considera més important que mai honorar els defensors de la terra i commemorar els fets històrics que ens han duit on som».

Un cop finalitzat l'acte se celebrarà un dinar de germanor. Els interessats en assistir-hi s'hi poden inscriure a través d'aquest formulari.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.