nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Sóller reclama mesures urgents a la DGT per a acabar amb les carreres il·legals a la Serra

L'Ajuntament de Sóller demana una vegada més un pla d'actuació per a les carreres il·legals que es produeixen a la Serra de Tramuntana i prega la intervenció urgent de la DGT i la Delegació del Govern espanyol perquè implementin mesures immediates.

Davant la negativa per part dels motoristes d’acabar amb les pujades il·legals al Puig Major, i la repetició continuada de la pràctica dels càmpings il·legals produïts arreu d’aquestes pràctiques (la mateixa nit de la seixantena edició de les Pujada Automobilística del Puig Major, fa prop més d’una setmana, sense anar més lluny); l’Ajuntament «es veu forçat a demanar més presència policial durant els caps de setmanes i les tardes d’entre setmana així com de reclamar a Delegació de Govern i la DGT la seva implicació de manera immediata per tal d’intentar posar fi a aquest problema que cada vegada es va agreujant més».

A més, ara se suma una altra problemàtica, la dels cotxes que estacionen a la carretera de manera incorrecta i que suposen un perill per als vianants i altres vehicles de la via. En aquest sentit, preguen a la DGT que prengui mesures perquè no estacionin els cotxes d’aquesta manera, «ja que els accessos als carrers que desemboquen a la carretera queden completament tapats, per la qual cosa quan un veí ha de sortir de la seva propietat, li és molt complicat en molts de casos i és molt fàcil tenir un accident».

Des de l'Ajuntament han remarcat que continuen rebent queixes dels veïns «pel renou i les pràctiques poc ètiques que realitzen les persones que acampen per la muntanya i el fems que deixen allà mateix, en lloc de dur-lo als contenidors. Totes aquestes qüestions la fan una qüestió que s’agreuja cada dia més i que necessita de la seva resolució com més aviat millor».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Guillem, fa 6 mesos
A les Illes necessitem les transferències de Trànsit igual que les tenen altres comunitats espanyoles i també necessitem una Policia Autonòmica que respongui a les nostres necessitats. No podem dependre del que consideren be o no, autoritats polítiques o administratives de fora de Mallorca. Que punyetes saben en el Govern de Madrid sobre les qüestions que ens afecten i molesten o no als residents de les Illes. Les decisions sobre trànsit motoritzat, no les hauria de prendre mai cap autoritat aliena a la voluntat de la pròpia comunitat i en qualsevol municipi, el seu Ajuntament hi ha de dir la darrera paraula i aquesta ha d’anar a missa.
Valoració:1menosmas
Per Canamunt, fa 6 mesos
Tota aquesta guarda de descervellats de les motos i cotxes que els caps de setmana se'n van cap a la serra a fer de beneits, comencen a molestar quan surten de ca seva, segueixen molestant per la carretera d'accés a la MA10 (per exemple carretera de Valdemossa) i sobre tot per la serra. Acaben fent la molèstia en sentit contrari.
Lo primer que hauria de fer la policía i guardua civil és lo que se feia abans: controls exhaustius de decibels amb sonòmetre homologat. El que no compleixi, que deixi la moto i se'n vagi en taxi. Si això és fes, ja no sortirien ni de Palma.
Valoració:2menosmas
Per xisca, fa 6 mesos
Ja fan tard, sí. Incomprensible. Per que no se les ha fet un seguiment? Així podrien entendre el que se les diu.
Valoració:4menosmas
Per MoiMeme, fa 6 mesos
Arriba molt tard, esperem que arribin aviat.
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente