algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

L'Ajuntament de Santa Eulària multa amb 350.000 euros una activitat d'escola en sòl rústic sense cap títol habilitant

L'Ajuntament de Santa Eulària des Riu ha imposat diverses multes per un valor total de gairebé 350.000 euros als promotors d'una activitat d'escola en sòl rústic sense cap títol habilitant i ha ordenat el tancament definitiu de l'activitat.

El consistori ha explicat aquest dilluns que el procediment es va iniciar a l'agost de l'any passat, quan els tècnics i la Policia Local van certificar que en una casa situada en una parcel·la de la Venda d'Arabí de Dalt hi havia instal·lada i en exercici una activitat permanent de centre d'educació de nens de 3 a 10 anys sense cap permís o títol habilitant.

En la parcel·la hi tenien quatre aules, banys, cuina, zona de menjador, zona d'esbarjo i altres instal·lacions que prestaven servei a mig centenar de nens i nenes. La inspecció també va permetre detectar manca d'extintors, que les instal·lacions habilitades eren poc segures, que no es comptava amb documentació necessària i que la pòlissa d'assegurança contractada era insuficient.

Per tot això, es van certificar dues infraccions molt greus, una greu i una lleu de la llei 7/2013 de 26 de novembre de Règim Jurídic d'Instal·lació, Accés i Exercici d'Activitats de Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.