algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 17°
17°

Torna 'Ballam en diumenge', la iniciativa de l'Escola Municipal de Mallorquí per a potenciar la difusió del ball de bot

208375

L’Escola Municipal de Mallorquí al 2018 va començar el projecte 'Ballam en diumenge' per a potenciar la difusió del ball de bot al municipi de Manacor. El 1r de març de 2018 l’Escola Municipal de Mallorquí va organitzar, en col·laboració amb el Govern, una ballada a la plaça de Ramon Llull per a celebrar la festivitat de la Diada de les Illes Balears.

A partir de l’èxit de participació de la ballada i amb l’objectiu de potenciar la cultura popular i contribuir a l’ampliació de l’oferta cultural del municipi, s'acordà organitzar ballades populars en diumenge. Així va sorgir la iniciativa 'Ballam en diumenge'.

«Fa molts anys que l’Escola de Mallorquí promou l’aprenentatge del ball de bot. Amb les ballades en diumenge volem fer arribar el ball a tots els pobles del municipi. De sempre, Escola de Mallorquí és sinònim de jotes, mateixes, esclafits i rialles», afirma el delegat de Política Lingüística, Sebastià Llodrà.

Per a aquest 2023, l'Escola Municipal de Mallorquí ha programat les següents ballades:

  • Diumenge 15 de gener a les 16 h a la plaça del Sol i la Lluna, a Porto Cristo, amb l'actuació del grup Tramudança. Aquesta ballada s'emmarca en la III Dimoniada de Porto Cristo, organitzada pel Patronat de Sant Antoni de Porto Cristo i l'Ajuntament de Manacor amb la col·laboració de l'Escola Municipal de Mallorquí.
  • Diumenge 5 de febrer a les 12 h a la plaça Església de Son Macià amb el grup Es Jai de sa Barraqueta.
  • Diumenge 19 de març a les 12 h a la plaça de Ramon Llull de Manacor amb l'Agrupació Sa Torre.

La iniciativa 'Ballam en diumenge' es mantendrà al llarg de tot el curs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.