nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.92°

Santanyí, Campos i Felanitx organitzen actes amb motiu del dia contra les violències masclistes

206617

Diversos pobles del migjorn de Mallorca se sumen al conjunt d'actes que s'han realitzat o es realitzaran durant els dies vinents arreu de l'illa amb motiu del 25 de novembre, dia internacional per l'eliminació de les violències masclistes. Tant els ajuntaments dels respectius pobles com entitats dels municipis tenen planejats actes de molt diversa naturalesa i es preveu que durant els pròxims dies en vagin anunciant més a través dels seus mitjans oficials.

L'Ajuntament de Santanyí organitzà ahir dijous un col·loqui sobre la visibilització de la violència contra les dones, a càrrec de Carme Vidal, especialista en salut i gènere i infermera del Centre de Salut de Santanyí. A més, està prevista pel divendres dia 25 una marxa silenciosa a la Plaça Major, davant l'edifici consistorial, amb la lectura d'un manifest a càrrec de Ricarda M. Vicens, regidora d'Igualtat.

L'Ajuntament de Campos, dins el cicle de concerts amb motiu de la celebració de Santa Cecília, organitza un concert en col·laboració amb l'Associació Dones Campaneres. L'acte, que inclourà la lectura d'un manifest commemoratiu en record a les víctimes de violències masclistes d'enguany, tendrà lloc dissabte dia 26 a les 11:30 del matí al Convent de Sant Francesc de Paula, i serà a càrrec del duet musical Josep Pou i Marc Casanovas.

Felanitx serà seu, també, diversos actes. Avui, divendres 18 a les 19 hores, tendrà lloc a la Casa de Cultura un debat sobre La Traviata i la situació prostitucional, a càrrec de Sandra Sedano (cap del servei d'igualtat de l'Ajuntament de Calvià), Belén Matesanz (representant de Metges del Món), entre altres. Divendres dia 25, a partir també de les 19 hores, es durà a terme a la plaça de la Font de Santa Margalida un acte en homenatge a les víctimes de violència masclista, organitzat per l'Associació Felanitx per la Igualtat, que anirà seguit d'una representació organitzada per la regidoria d'Igualtat a càrrec de l'artista Albert Iglesias. L'endemà, entre les 10:30 i el migdia, tendrà lloc a la platja de Cala Marçal de Portocolom un taller esportiu ofert per Maria dels Àngels Mestre Adrover, que conclourà amb un berenar saludable. Finalment, el diumenge 27 se celebrarà a les 10:30 del matí a la plaça de la Font de Santa Margalida una diada familiar, amb contacontes, tallers i un microteatre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.