algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
16°

Tornen 'Els dilluns de l'Obra'

204713

Després d'un petit descans estival, l'Obra Cultural Balear de Manacor reprèn les seves activitats amb 'Els dilluns de l'Obra' a partir d'aquest dilluns. Així, per al 3 d'octubre han programat la conferència 'Aproximació a la figura de Joan Fuster en el centenari del seu naixement' a càrrec de Martí Janer. Serà a la sala La Fornal a les 20 hores.

El 10 d'octubre serà el torn de 'Paraules i costums de la pagesia' a càrrec de Rafel Perelló, també a la sala La Fornal a les 20 hores.

Tot seguit, el 18 d'octubre oferiran 'Escriptores en temps de guerra' per Llúcia Serra a les 20 hores a La Fornal. Després, el 20 d'octubre, acolliran la presentació del llibre 'Les plomes de Franco. Premsa 'nazional' durant la Guerra Civil d'Antoni Tugores a les 20 hores a la Institució Antoni Maria Alcover.

Per al 24 d'octubre, organitzen una taula rodona sobre l'estat actual de les vinyes i vins al Llevant i Pla de Mallorca a La Fornal a les 19.30 h. I com a darrer acte del mes, Gabriel Bibiloni presentarà el llibre 'Els cognoms de les Illes Balears',a La Fornal, a les 20 hores.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.