algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 17°
19°

Gran festa infantil per celebrar l'obertura pública de la plaça del Mercat Cobert a Inca

L'Ajuntament d'Inca organitza dissabte, 24 de setembre, una gran festa infantil per celebrar l'obertura pública de la plaça del Mercat Cobert. Aquest espai, punt estratègic de la capital del Raiguer, ha estat reformat amb la finalitat de millorar l'accessibilitat i la connectivitat des de la barriada de Sant Francesc amb el centre de la ciutat.

Així doncs, dissabte durant tot el matí es duran a terme activitats infantils i tallers. També es posarà en marxa un servei de ludoteca pels inquers i inqueres més petits. D'altra banda, a més a més hi haurà animació a càrrec de 'Just Dance' i actuació musical amb Tocats d'Ala.

Així mateix, durant tota la festa s'instal·laran també en la plaça del Mercat Cobert Food Trucks per tal que els assistents puguin gaudir d'una completa jornada d'esbarjo.

L'Ajuntament d'Inca va impulsar el projecte de reforma de la plaça del Mercat Cobert amb la finalitat de donar continuïtat urbana des del Carrer Major fins al carrer de l'Om amb l'objectiu de facilitar l'accessibilitat al centre des del barri de Sant Francesc, substituint els materials d'acabat i modificat l'entrada a l'aparcament. En concret, les obres han consistit principalment en l'eliminació de la rampa d'accés a l'aparcament de l'edifici del Mercat Cobert i d'un tram del mur i de la pèrgola de l'edifici existent a la plaça. També s'ha construït una nova pèrgola a l'escala d'accés al supermercat existent.

D'altra banda, s'ha renovat la impermeabilització, el paviment de la plaça i els carrers del voltant i l'enllumenat públic. Així mateix, s'han instal·lat noves jardineres amb vegetació i nou mobiliari urbà.

«Aquesta reforma i remodelació de la plaça del Mercat Cobert ens ha permès recuperar una zona neuràlgica de la nostra ciutat. El nostre objectiu és dotar aquest espai del protagonisme que es mereix i contribuir a revitalitzar la zona, especialment la barriada de Sant Francesc millorant la connectivitat amb el centre», assenyala el batle d'Inca, Virgilio Moreno.

El pressupost del projecte ha estat de 865.390,38 euros, dels quals 500.000 euros han estat aportats pel Consorci Borsa d'Allotjaments Turístics.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.