nubes
  • Màx: 17.23°
  • Mín: 11.35°
14°

Campos també prohibeix l'ús d'aigua potable per a omplir piscines i regar jardins

L'Ajuntament de Campos ha dictat un bàndol municipal en el qual, davant l'escenari de prealerta per sequera, prohibeix l'ús d'aigua potable de la xarxa municipal per a omplir piscines, regar jardins, rentar cotxes, terrasses o façanes.

En el bàndol, la batlessa, Francisca Porquer, recorda que l'aigua potable de la xarxa municipal és per al consum humà i la higiene, i insta igualment que els habitatges aïllats amb pou propi que redueixin el consum un 10%.

El decret també demana als regants amb concessió per a regar amb aigües subterrànies, que formin part d'una comunitat de regants amb aigües regenerades, que progressivament substitueixin l'ús d'aigües subterrànies per regenerades.

Cal recordar que la localitat de Deià també ha dictat restriccions similars i ha prohibit l'ús d'aigua de la xarxa per a omplir piscines, regar jardins i netejar cotxes, terrasses o façanes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Nofret, fa dervers d'un any

Les mesures restrictives contra l'abús d'aigua subvencionada de les xarxes municipals, son lògiques i de sentit comú. Potser més ajuntaments s'haurien de posar les piles i avançar-se a la situació abans de que ens afecti a tots els pobles de les Illes. La pregunta que cal fer es: Les piscines i els jardins dels hotels, tindran excusa per seguir xuclant aigua de les xarxes municipals ?
Valoració:5menosmas
Per Costafreda, fa dervers d'un any
És una aberració donar permís per a tantes piscines particulars en uns temps de clar retrocés de les aigües potables. Hauria de ser un tema a revisar i ben prompte.
Valoració:4menosmas
Per Julianet, fa dervers d'un any
No entenc com es possible que permetin fer finques de pisos, cases etc sense cisterna ni aljub.

A la casa on visc tenim una bona cisterna i amb un poc der sort arribarem a les properes pluges sense haver comprat cap viatge d'aigua.

Valoració:14menosmas
Per Biel, fa dervers d'un any
Això és un desastre. Rècords de visitants es combinen amb una greu falta d'aigua com a conseqüència de la crisis climàtica i l'elevada demanda. Hi ha aigua per tots?
Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente