algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Torna la Pujada a Lluc a peu de la Part Forana després de dos anys

201073

Aquest dijous s'ha presentat la propera edició de la Pujada a Lluc a peu de la Part Forana, un esdeveniment organitzat per l'Associació d'Antics Blauets de Lluc, que té el suport del Consell de Mallorca amb una aportació de 40.000 euros.

Així, el conseller de Presidència, Javier de Juan, acompanyat del batle de sa Pobla i president de l'associació dels Antics Blavets, Llorenç Gelabert, i de l'autor de la imatge d'enguany, Xisco Duarte, han presentat el cartell de la Pujada a Lluc a peu de la Part Forana.

De Juan ha felicitat l'artista i ha animat la gent a participar-hi: «Després de dos anys sense poder fer-ho, serà una gran oportunitat de poder gaudir d'aquesta multitudinària trobada al Santuari de Lluc. Una tradició molt nostra que uneix espiritualitat, esport, natura i cultura».

La Pujada a Lluc a peu de la Part Forana se celebrarà el dissabte 10 de setembre i la matinada del diumenge 11, amb punts de sortida des de diferents indrets de Mallorca que preveu reunir, des de 48 municipis de Mallorca, més de 8.000 peregrins.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.