algo de nubes
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 6.73°

La batlessa de Campos diu que «firmaria ara mateix perquè Es Trenc deixi de ser un Parc Natural»

La batlessa de Campos, Xisca Porquer (PP), ha assegurat en una entrevista a la SER Mallorca que vol que Es Trenc deixi de ser un parc natural perquè «només ha duit problemes al poble».

A més, assegura que des de l'Ajuntament no fan comptes recollir el fems acumulat a la platja, encara que sigui competència seva.

Porquer demana una compensació econòmica de 450.000 euros anuals al Govern de les Illes Balears per poder assumir els costs que suposa «mantenir aquest femater», tal com ha definit la batlessa.

La batlessa també ha comentat que el fet que sigui un parc natural fa que no es puguin col·locar papereres en la platja i ha afegit que «el problema de la massificació de les platges no és pels xibius» de la zona.

«Firmaria ara mateix. Jo i molts campaners. Des de la declaració de Parc Natural hem tengut molts problemes en el poble de Campos. No vol dir que no vulgui protegir, dic que d'ençà que es declarà parc natural ens ha duit molts problemes. No sé què han protegit, perquè està ple de fems», comentava Porquer.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per També poden suprimir l'ajuntament de Campos, fa dervers d'un any
I si llevàssim tots els polítics, per evitar que hi hagi innútils que només estiguin sl servei de constructors i d'hotelers, també estalviariem molts de doblers i disgusts.
Valoració:0menosmas
Per Pages, fa dervers d'un any
En conec una que, perquè li robaven qualque raïm, va fer llevar la vinya. I ara si en vol menjar, l' ha de comprar a preu de canari jove.
Valoració:1menosmas
Per pep bestard, fa dervers d'un any
aquesta sra te tota la rao , al igual als boscos si talem tots els arbres no tindrem mes focs y ens estulviarem mols de diners amb bombers, y estarem molt trenquils.
PER UNA MALLORCA PLENA DE CIMENT, vota PP
Valoració:2menosmas
Per Pepet, fa dervers d'un any
El millor ministre de medi ambient,fou del pp,us enrecordau,del Prestige i "los hilillos de chapapote"?
Valoració:2menosmas
Per Campos City, fa dervers d'un any
Què deixi de ser parc natural i l'asfaltin tot d'una punyetera vegada. I aprofitin per construir-hi un nou aeroport a damunt es salobrar del que es beneficiarà directament la planta hotelera del migjorn de Mallorca.
Valoració:3menosmas
Per O me donau la majoría, o pact amb els utres, fa dervers d'un any
És del "Partido Podrido".
Ara han après a coaccionar a la gent per guanyar. I com que els ha anat bé, s'han vingut amunt i se creuen tenir llum verda per fer tot tipus de barbaritats.
Valoració:8menosmas
Per Ayusinha dos Campos Pretos, fa dervers d'un any
Dons ja sabem que li passarà al Trenc si guanya el PP a les properes eleccions. I 450.000 € per llevar el fems tres o quatre mesos a l' any?. Jo ho faig ara per una quarta part i quedarà netissim. El que passa és que quan són políticament brutanxos, són brutanxos i res més.
Valoració:10menosmas
Per Uroooooo!, fa dervers d'un any
De quin partit és aquesta irresponsable?
Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente