algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

El PP de Campos vota en contra de la Justícia en català

El PP de Campos va tombar la proposta de sumar l'Ajuntament a la campanya 'La justícia també en català'. La moció de MÉS per Campos va ser rebutjada per la majoria absoluta del partit conservador.

La campanya té com a objectiu promoure l'ús de la llengua catalana dins l'Administració de justícia i fomentar el coneixement i el respecte dels drets lingüístics dels ciutadans.

Des de MÉS per Campos, han informat a través d'un comunicat que «el PP no vol que el nostre Ajuntament s'adhereixi a la Campanya que entre d'altres el TSJIB, col·legi d'advocats, Procuradors i GOIB han posat en marxa per tal de garantir els drets dels ciutadans en matèria lingüística en l'àmbit de l'Administració de Justícia».

També han assegurat que «en defensa del català, a MÉS per Campos ens trobaran sempre».

Cal recordar que el mes de setembre de 2021 es va presentar públicament la campanya 'La justícia, també en català', a la seu del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears (TSJIB). Aquesta campanya fou impulsada pel mateix TSJIB, el Govern de les Illes Balears, l'Obra Cultural Balear, la Gerència Territorial del Ministeri de Justícia, el Col·legi d'Advocats, el de Procuradors, el de Graduats Socials, el Deganat dels Registradors de la Propietat, Mercantils i de Béns Mobles de les Illes Balears i el Notarial.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Tiñosos, fa dervers d'un any
Mai no he entès, que una persona que té el que vol, no vulgui que els altres tenguin el mateix. ...
si no és que són més dolents que sa tinya!
Valoració:6menosmas
Per Cap sorpesa, fa dervers d'un any
No crec que ningú s'esperàs, que el Partit Podrit pigués votar cap altra opció.
Valoració:4menosmas
Per Siurell xalest, fa dervers d'un any
En resposta a 'La justícia i tota la resta': afirmar que MÉS no té interès en defensar la nostra llengua i cultura evidencia o bé una ignorància o bé una mala intenció que no mereix més comentaris. Salutacions.
Valoració:4menosmas
Per La justícia i tota la resta, fa dervers d'un any
En resposta a siurell xalest: Més té tan poc interès a defensar el català com el PSOE. Per a ells ja no és cap prioritat. Altra cosa és qu, de moment, hagin de dissimular la manca d'interès. Dius wue Més té la força que té. Jo ho plantejaria d'una altra manera. Com que Més no té cap projecte definit, ja els va bé fer el paper de gregaris del PSOE.
Valoració:1menosmas
Per Siurell xalest, fa dervers d'un any
En resposta a 'La justicia i tota la resta': el compromís en la defensa de la nostra llengua de MÉS és inqüestionable. Una altra cosa és que la seva capacitat d'influir en la política del Govern del què en forma part sigui proporcional a l'insuficient suport electoral que encara té. En qualsevol cas, les seves agrupacions locals fan la seva feina. Altres només saben queixar-se i bramar. Salutacions.
Valoració:3menosmas
Per Més que normal, fa dervers d'un any
Fatxes, feixismes i corrupció, tot en un paquet. Inseparables !
Valoració:8menosmas
Per Lluís, fa dervers d'un any
El PP odia la seva llengua propia, segurament això no passa en cap altre lloc del món. Espero que la bona gent de Campos no els voti més i es pugui tirar endavant la proposta de justícia en català.
Valoració:7menosmas
Per Joan Miró Font, fa dervers d'un any
Partit conservador... de privilegis
Valoració:13menosmas
Per De Salses a Guardamar i de Fraga a l'Alguer, fa dervers d'un any
Català, únic idioma oficial!
Valoració:14menosmas
Per La justícia i tota la resta, fa dervers d'un any
Crec que Més abans de demanar que el català sigui present a la Justícia, hauria de demanar que el Govern de n'Armengol activi la política de normalització lingüística que té aturada des de fa set anys. D'squesta manera la moció de Campos no semblaria propaganda electoral.
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente