algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
16°

Polèmica per l'autorització d'un acte de Vox a un col·legi públic d'Inca

El batle d'Inca, Virgilio Moreno (PSIB-PSOE), ha autoritzat l'escola pública Miquel Duran i Saurina a cedir les seves instal·lacions el proper dissabte, 14 de maig, al partit d'extrema dreta Vox perquè hi celebri el Dia de la Família.

L'anunci d'aquest acte ha generat una gran polèmica i el centre, a petició de l'Associació de Mares i Pares dels Alumnes (AMIPA), va dur a terme aquest dimarts un consell escolar extraordinari per a intentar revocar l'autorització. El Consell escolar va acordar, amb deu vots a favor, «deixar que l'acte es dugui a terme i no fer més referència o declaració».

El col·legi públic va llançar aquest dimarts el següent comunicat: «La Comunitat Educativa del CEIP Miquel Duran i Saurina, vol expressar el seu malestar per la inclusió del nom de l’escola en la publicitat d’una jornada familiar d’un partit polític, la qual, per la forma en què està redactada, pot generar confusió. Amb aquesta nota informativa, volem fer constar que aquest centre educatiu es desvincula per complet dels actes de qualsevol organització, que se celebrin a la nostra escola, ja que en tractar-se d’un espai públic, pot ser emprat, en horari no lectiu, per aquelles entitats autoritzades per l’Ajuntament».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Guillem, fa dervers d'un any
Coincideixo amb Nofret, però ja fem tard. Cal dotar als ajuntaments de les eines necessàries que no ens proporciona l’estat per a protegir la democràcia i poder aturar el feixisme. Els tribunals espanyols defensen la supremacia de la llengua castellana i front els missatges d'odi i de discriminació cap a la resta de llengües pròpies del del estat espanyol, miren cap un altre costat i no veuen cap delicte.
Valoració:4menosmas
Per Guillem, fa dervers d'un any
Coincideixo amb Nofret, però ja fem tard. Cal dotar als ajuntaments de les eines democràtiques que no proporciona l’estat per aturar el feixisme. Els tribunals espanyols empraran la supremacia de la llengua castellana, els missatges d'odi i la discriminació cap a la resta de llengües pròpies del del estat espanyol .
Valoració:4menosmas
Per Mallorquín, fa dervers d'un any
Allí estaremos, protegiendo a las familias del acoso de los fascistas.
Valoració:-3menosmas
Per Nofret, fa dervers d'un any
VOX disposa del favor dels tribunals de justícia espanyola,. Son un Partit Polític legal. Per a poder límitar la seva activitat, cal que les
ordenances municipals prohibeixin expresamente la difusió de missatges racistes, d'odi, contràris als drets humans ò que fomentin la discriminació de la llengua catalana
Valoració:6menosmas
Per Fantàstic, fa dervers d'un any
Fantàstic! Val més veure les seves cares i sebre qui són.
Valoració:1menosmas
Per I tant, fa dervers d'un any
Si fuese de Batasuna, presuntamente se os humedecerían algunas partes del cuerpo.
Valoració:-7menosmas
Per A MÉS els dirien que no, fa dervers d'un any
@Catalinero: MÉS no fa por i no els deixarien fer la festa acap escola ni a cap edifici municipal.
I si posen càmeres ocultes, o si qualque fatxa se queda.amagat a dins de l'escola ? I si no volen abandonar l'edifici i els infants han de fer classe a la plaça de toros?
De cada vegada, aquests feixistes fan la vida més impossible a la bona gent. I si no se'ls atura els peus, ells s'ocuparan de treuree-nos tots els nostros drets.
Valoració:5menosmas
Per I encara més, fa dervers d'un any
Però encara hi pot haver més ambient:
el típic spiker posant de fons els himnes de la legión i dels 3 l´exèrcits, per a veure si pot captar a qualcú.
I és que l´ambient del fatxerio és molt pesat !
Valoració:5menosmas
Per Catalinero, fa dervers d'un any
I si fos de Mes?
Valoració:-4menosmas
Per Quin dinar més indigest !, fa dervers d'un any
Hi haurà jura de bandera, o tallers de maneig d´armes ?
Però per descomptat que els mítigs xenòfobs i discriminatoris hi seran fixos.
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente