algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Sant Llorenç nomenarà aquest dimecres Rafel Nadal fill adoptiu del municipi per la seva ajuda en les inundacions de 2018

L'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar farà aquest dimecres un ple extraordinari en què nomenarà el tennista Rafel Nadal fill adoptiu del municipi, en reconeixement a la seva ajuda durant les inundacions de 2018.

Segons ha informat l'Ajuntament en una nota de premsa, Nadal va lliurar al consistori una aportació d'un milió d'euros per als afectats per la torrentada, en què varen morir 13 persones. L'Ajuntament ha indicat que la de Rafel Nadal va ser la major aportació que ha rebut el municipi per aquesta causa.

El reconeixement com a fill adoptiu ja havia estat publicat en el Butlletí Oficial de la Comunitat en 2020 i es formalitza ara en un ple amb l'assistència del tennista.

Encara que l'acte serà obert al públic, s'ha limitat l'aforament. La proposta serà presentada per la regidora d'Esports, Antònia Bauçà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Llorenç Puignet, fa mes de 2 anys

Convendria més que fessin un ple extraordinari per explicar què ha passat a les oposicions a auxiliar administratiu.

Valoració:2menosmas
Per Manacorí, fa mes de 2 anys

Es un greuje comparatiu. Molts anonimament van ajudar.. Politicamente incorrecte. Donant - li les gràcies quedaria d'allò més bé

Valoració:2menosmas
Per Rafa Nadal no és cap heroi., fa mes de 2 anys

Això representa un lleig molt gros a tota la gent que anònimament va anar a ajudar. El tennista, com qualsevol altre, hauria de passar desapercebut i les medalles, que les rebi només en l'esport. Rafael Nadal no és cap heroi. Ho són tots els qui varen ajudar, invisibles entre la massa.

Valoració:12menosmas
Per Això desanima molt, fa mes de 2 anys

Doncs el meu fill va anar a ajudar com a voluntari, jo vaig donar al poble de Sant Llorenç tots els doblers que m 'havien tocat a la loteria, la meva parella també va donar uns estalvis. I tots aquests gests sense tenir ni família ni amics al poble i just per solidaritat, però no ens han donat ni les gràcies.
Aquests lletjos de només fer cas a un, fen veure que tota la feina i l'esforç l'ha feta ell tot sol i que només ha ajudat aquest mateix, fan ganes de no tornar donar una mà a ningúmés que no se coneix. Me sap molt de greu tota la gent que va morir, però per la resta, s'en poden anar a fer punyetes tots.

Valoració:14menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente