muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
17°

Inca impulsa un procés participatiu per a elaborar el Pla d’Igualtat municipal

L’Ajuntament d’Inca treballa actualment en el desenvolupament del Pla d'Igualtat 2022 – 2026 del municipi. Per aquest motiu, aquesta setmana l’Espai de Dones d’Inca ha sortit al carrer i ha posat en marxa un procés participatiu per a conèixer l’opinió dels ciutadans i descobrir de primera mà com els agradaria que fos la ciutat.

«L’opinió de tots els inquers i inqueres és fonamental per a desenvolupar correctament el Pla d’Igualtat. Volem que tots els ciutadans se sentin partícips i prenguin part d’aquest procés per tal de fomentar i impulsar entre tots i totes la igualtat a Inca», explica la regidora d’Igualtat, Antònia Maria Sabater.

Així doncs, al llarg d’aquesta setmana s’ha instal·lat una paradeta informativa en diferents localitzacions d’Inca perquè tots els ciutadans tenguessin l'oportunitat d'expressar allò que pensaven entorn de la igualtat i expressar les seves inquietuds i suggeriments. Dilluns, l’Espai de Dones d’Inca es va ubicar a la plaça d’Espanya, dimarts a la plaça de Sant Domingo i dimecres al Quarter General Luque.

D’aquesta manera, una cinquantena de persones han participat del procés participatiu i han expressat la seva opinió per contribuir a redactar el Pla d’Igualtat d’Inca. El material necessari per poder dur a terme aquesta actuació ha estat subvencionant pel Pacte d’Estat.

Cal destacar que l’any 2018 es va aprovar a Inca el primer Pla d'Igualtat, tant intern com municipal, i durant el 2020 es va constituir la Taula Local de Coordinació contra les violències masclistes, la qual es reuneix periòdicament amb la finalitat de fomentar la coordinació entre tots els agents implicats en la lluita contra aquesta xacra social.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.