cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.6°

El GOB investiga la reorganització urbanística de l'Ajuntament de Sant Llorenç

El Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa (GOB) ha demanat aquest divendres explicacions al Consell en relació amb les tramitacions urbanístiques de l'Ajuntament de Sant Llorenç.

Segons el GOB, l'Ajuntament practica l'urbanisme «via modificacions puntuals a la carta, beneficiant, en el cas de Sa Coma, els interessos d'un hoteler, amb reordenació d'espais lliures i reordenacions de tràfic turístic cap a zones residencials sense anàlisi de mobilitat i afectant serveis essencials pels residents».

El GOB ha assegurat que aquesta reordenació ha provocat les queixes dels veïns perquè «se senten agreujats i demostren que la reordenació no respon a la intenció d'afavorir una operació urbanística». «Sant Llorenç requereix una revisió del plantejament urbanístic, reordenant espais i usos puntuals identificats com a punts de risc de torrentades», han assenyalat.

D'acord amb l'entitat, «aquesta modificació és tan sols una més de les modificacions puntuals tramitades els darrers anys per l'Ajuntament, que intervé puntualment sobre l'ordenació responent a interessos que no sempre són justificables des del punt de vista de l'interès general».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.