algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

L'Ajuntament de Manacor contracta més de trenta treballadors a través del programa SOIB Reactiva

L'Ajuntament de Manacor ha contractat 33 treballadors del programa SOIB Reactiva, un programa de contractació pública adreçada a Ajuntaments i Consells Insulars. Els treballadors s'han incorporat aquest dimarts amb contractes de quatre mesos de durada.

El batle de Manacor, Miquel Oliver, acompanyat de la directora de l'Oficina del SOIB de Manacor, Catalina Font, i de la delegada de Desenvolupament Local, Núria Hinojosa, han donat la benvinguda als nous treballadors municipals en un acte que s'ha celebrat a l'auditori del Conservatori municipal de Música de Manacor. Oliver ha destacat la importància de la feina d'aquestes persones que des d'avui comencen a «millorar els serveis municipals» alhora que els ha emplaçat a «anar amb la cara ben alta perquè posareu el vostre petit gra d'arena per fer, amb la feina de tots, un Manacor millor».

Per la seva banda, la delegada de Desenvolupament Local, Núria Hinojosa, ha assegurat que la selecció de personal «està feta i pensada per cobrir les necessitats del municipi», el que «afegeix valor a aquest programa d'ocupació». La directora de l'Oficina del SOIB de Manacor, Catalina Font ha insistit que el SOIB Reactiva és «una eina que contribuirà a la reactivació econòmica del municipi i a la requalificació professional de les persones contractades».

El programa SOIB Reactiva s'adreça a persones desocupades per causa de la crisi econòmica provocada per la Covid-19, a joves menors de 30 anys a l'atur i a persones desocupades de llarga durada, amb l'objectiu de mantenir les seves habilitats competencials i facilitar la seva requalificació professional.

El programa està cofinançat amb fons del Fons Social Europeu en el marc dels Programes d'Ocupació Juvenil i Regional 2014 - 2020, amb fons provinents de l'Estat a través de la Conferència Sectorial d'Ocupació i Assumptes Laborals, amb fons per afavorir el turisme sostenible a través de la comissió d'Impuls del Turisme Sostenible (ITS), i també del SOIB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.