algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Manacor inicia la campanya 'Bon Govern' per fer conèixer els objectius aconseguits per l'Ajuntament

MÉS-Esquerra ha iniciat la campanya 'Bon Govern' per a donar a conèixer els objectius duits a terme fins ara a l'Ajuntament de Manacor.

Segons ha informat MÉS-Esquerra aquest dimarts en roda de premsa, amb aquesta iniciativa, la formació vol posar en valor els objectius aconseguits en els primers dos anys de govern en el municipi. La campanya, que porta el nom de 'Bon Govern', s'ha donat a conèixer a través de les xarxes (Facebook, Twitter i Instagram).

El partit ha avançat que, setmana rere setmana, es publicaran infografies on es visualitzaran, de manera ràpida i per temàtiques, les principals fites reeixides per part de l'Ajuntament de Manacor.

La coordinadora de l'agrupació, Joana Maria Llull, ha explicat que aquesta iniciativa s'ha posat en marxa per a demostrar que «el programa s'està complint». «El municipi portava anys amb problemes estructurals; ara s'ha posat a la feina per a construir un municipi més net, més feminista, més igualitari», ha assegurat.

Amb tot, Llull s'ha mostrat convençuda que «fa dos anys que l'equip de Miquel Oliver va iniciar un canvi per a transformar Manacor, Porto Crist, Son Macià i la resta de nuclis, per a millorar la vida de la gent que viu en ells».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.