algo de nubes
  • Màx: 18.78°
  • Mín: 13.93°
19°

Veïnats d'Inca protesten contra la «invasió de cotxes» en el barri del Serral de les Monges

Membres de l'Associació de Veïns del Serral de les Monges, amb el suport de Vianants Inca, han protestat aquest dijous en el barri del Serral, per a alertar sobre la falta d'ordenació de la circulació d'aquest entorn i «la invasió de cotxes».

Els veïns han explicat també que durant la protesta han reclamat a l'Ajuntament d'Inca «fermesa a l'hora d'implementar polítiques» que ajudin a ordenar els espais públics.

Segons els veïns, la zona, especialment l'entrada del convent de Sant Bartomeu, sofreix la saturació diària de vehicles que envaeixen les àrees enjardinades i les voreres, especialment en els horaris d'entrada i sortida de les escoles.

Des de Vianants Inca comprenen la necessitat d'aparcament dels veïns, però també han recordat «l'obligació de fer complir les ordenances de circulació i la prioritat que els vianants han de tenir sobre els vehicles».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Clara Andreu, fa mes de 3 anys

Quan jo vivia, no hi havia tant de trui. Ara es voltants des convent estan plens de xusma, quillos i gentussa. Fins i tot han gosat pintar ses parets des monestir, aquests jovenots. No tenen ni p... idea del que fan, Jesús!

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente